Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť BMW Group neustále posilňuje svoju pozíciu na slovenskom trhu a to aj napriek všeobecným ťažkostiam spojeným s pandémiou Covid-19. Tento rok sa spustila činnosť divízie BMW Financial Services, ktorá sa zameriava na financovanie a poistenie produktov spoločnosti BMW Group. Spoločnosť BMW Financial Services Slovakia, s.r.o., vznikla v roku 2020 a od mája 2021 naplno vstupuje na trh v oblasti finančných a poisťovacích produktov pre koncových zákazníkov. Slovenská pobočka tak nadväzuje na obchodný model známy aj z ďalších svetových trhov.

Predchodcom súčasnej divízie BMW Financial Services bola v roku 1971 v Nemecku založená spoločnosť BMW Kredit, ktorá vznikla s cieľom podpory vtedy mohutne sa rozširujúcej dílerskej siete BMW a tento rok oslavuje už pol storočia svojej existencie.

Portfólio služieb BMW Financial Services

Spoločnosť BMW Financial Services má na Slovensku pripravené produkty pre automobily značiek BMW a MINI, rovnako tak aj pre motocykle BMW Motorrad. Silnou stránkou produktov BMW Financial Services je ich flexibilita a schopnosť vyjsť v ústrety rôznym požiadavkám jednotlivých zákazníkov. K dispozícii sú atraktívne ponuky financovania, ktoré zahŕňajú klasické produkty ako úvery a finančný lízing. Taktiež sú k dispozícii úvery s poslednou navýšenou splátkou. Pre zákazníkovu sa pripravuje aj produkt operatívneho lízingu so zaujímavou mesačnou splátkou. Spoločnosť zatiaľ ponúka úvery a finančný lízing iba podnikateľom.

Ku všetkým typom financovania sú pripravené ponuky poistenia, ktoré poskytujú renomovaní a overení partneri spoločnosti BMW Financial Services — poisťovne Allianz a Kooperativa.

Bokom nezostáva ani ponuka na financovanie motocyklov BMW Motorrad v podobe atraktívneho značkového úveru a finančného lízingu — pre podnikateľov s výhodnými úrokmi.

Atraktívne aktuálne ponuky

BMW Financial Services Slovakia prichádza v priebehu celého roka so zaujímavými možnosťami financovania produktov spoločnosti BMW Group. V súčasnej dobe ide napríklad o špeciálne ponuky zvýhodneného úročenia. Špeciálne pre modely BMW radov 1 a 2 je v ponuke 0-percentné úročenie a pre ostatné modely úročenie vo výške 1,99 %. Samozrejmosťou je výhodné poistenie od renomovaných poisťovní na slovenskom trhu. V rámci špeciálneho programu BMW Electrify Program sú pripravené aj špeciálne podmienky navrhnuté na mieru čisto elektrickým a plug-in hybridným modelom značiek BMW a MINI.

Viac informácií o finančných a poisťovacích produktoch poskytnú Autorizovaní predajcovia vozidiel značiek BMW, MINI a BMW Motorrad.

Značky: