Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

AirConsole a BMW Group dnes oznámili partnerstvo, ktoré od budúceho roka prinesie príležitostné hranie do nových vozidiel BMW. AirConsole je herná platforma, ktorá sa dokonale hodí na interiérový display a ponúka veľký a rozmanitý katalóg hier. Hry sa spúšťajú priamo v zábavnom systéme vozidla. Technológia AirConsole umožňuje okamžité over-the-air poskytovanie hier a ich ovládanie pomocou smartfónov.

„S AirConsole využijeme inovatívne technológie v kombinácii so širokou škálou zábavných hier a hier pre viacerých hráčov. Vďaka tomu bude každá situácia čakania vo vozidle, ako napríklad nabíjanie, príjemným momentom,“ povedal Stephan Durach – senior viceprezident BMW Group Connected Company Development.

Anthony Cliquot, generálny riaditeľ N-Dream, spoločnosti stojacej za značkou AirConsole: „Sme mimoriadne hrdí na to, že môžeme s BMW tvoriť gaming vo vozidlách a sme nadšení z nových hier pre zábavu v automobile. Naša dômyselná architektúra spojená s jednoduchým prístupom k našej platforme zmení spôsob, akým sa ľudia zabávajú vo svojich vozidlách.“

Smartphone + obrazovka = konzola

Nastavenie herného zážitku s AirConsole je veľmi jednoduché. Hráči potrebujú iba smartfón, ktorý slúži ako herný ovládač a displej BMW Curved Display. Spojenie medzi smartfónom a vozidlom sa vytvorí napríklad naskenovaním QR kódu vo vozidle. Hráči si potom môžu okamžite vychutnať zábavnú hru.

Spoločnosť BMW Group si vybrala AirConsole ako partnera prostredníctvom programu BMW Startup Garage.

Značky: