Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jazda na motocykli pri počúvaní hudby – obe aktivity výborne zapadajú dohromady, pretože sľubujú hlboké emocionálne zážitky a intenzívne potešenie na dvoch kolesách. Nie je to náhoda, že generácie umelcov venovali svoje piesne zážitkom s motocyklami. „Born to be Wild“ je toho pozoruhodným príkladom.

BMW Motorrad sa už dlhodobo zaoberá intenzívnym vývojom zvukových systémoch, aby sa zabezpečilo, že bíty a basy dokonale obohatia ucho počas jazdy. Vďaka dohodnutému dlhodobému partnerstvu so svetoznámou britskou spoločnosťou Marshall Amplification sa inovácie a kvalita zvukových systémov BMW Motorrad dostanú do nových výšin.

Marshall, pôvodom z Hanwellu v Londýne, v súčasnosti so sídlom v Bletchley, Milton Keynes (Spojené kráľovstvo), vyrába už 60 rokov legendárne gitarové zosilňovače, ktoré používajú najlepší svetoví hudobníci. Od roku 2012 rozšíril svoju kvalitu zvuku o ocenené slúchadlá a aktívne reproduktory určené pre milovníkov hudby.

Legendárny Marshallov duch a vývojová sila BMW Motorrad sa v budúcnosti odrazia v nových inovatívnych produktoch pre motocykle a hudbu, najmä v segmente BMW Motorrad Heritage.

BMW Motorrad čoskoro predstaví prvé produkty vyplývajúce z tohto strategického partnerstva. Zostaňte naladení a viac sa dozviete už 29. júla 2021.

Značky: