Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

BMW Group Česká republika už tretí rok spolupracuje s Medzinárodným filmovým festivalom Karlove Vary.

Tento rok dostane vzájomná spolupráca veľmi špecifický rozmer. Spoločnosť BMW Group totiž oslavuje svoje sté výročie, no nemieni sa obracať späť. Ba práve naopak, neustále hľadí vpred. V rámci globálneho prístupu NEXT 100 naznačuje, ako si v budúcnosti predstavuje individuálnu dopravu.

Medzinárodný filmový festival Karlove Vary sa koná od 1. do 9. júla 2016. V poradí už 51. ročník predstaví najlepšie filmové diela uplynulého roka. Rovnako ako v minulosti sa pri tejto príležitosti postará o dopravu mnohých vzácnych hostí flotila automobilov značky BMW. Pri svojich cestách medzi rôznymi stanovišťami filmového festivalu si tak užijú maximálny komfort. Vozidlom BMW už niekoľko rokov jazdí aj prezident MFF Karlove Vary Jiří Bartoška.

P90217222_lowRes_bmw-official-car-of-_web2016_3_nowat

Pre potreby Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary dodá BMW Group automobily rôznych kategórií a segmentov. K dispozícii budú pripravené prevažne modely úplne novej generácie BMW radu 7 vybavené najmodernejšími technológiami. Transport v rámci centra Karlových Varov zabezpečia čisto elektrické modely BMW i3 s bez-emisnou lokálnou prevádzkou.

Značka BMW sa na MFF Karlove Vary okrem samotných automobilov predstaví aj špeciálnou službou BMW VIP Lounge v duchu tohtoročného výročia NEXT 100, ktorá ponúkne hosťom príjemné zázemie. K dispozícii bude aj prehliadka nových modelov BMW ako aj možnosti testovania rôznych vozidiel značky BMW.

Značky: