Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Automobilka BMW v tomto sviatočnom období prekvapí svojich zákazníkov priamo v ich vozidlách značky BMW dvoma sviatočnými animáciami — na Vianoce a na Nový rok.

Atmosféru slávnostnej hudby doplní v interiéri vozidla náladové osvetlenie sprevádzajúce slávnostné posolstvo. Ikona aplikácie s vianočnou čiapkou sa na obrazovke BMW Control Display objaví od 22. decembra po naštartovaní vozidla, čo signalizuje blížiace sa sviatky. Kliknutím na ikonu sa spustí slávnostná animácia BMW Happy Holiday, ktorá je k dispozícii do 26. decembra. Vianočné obrázky rozžiaria obrazovku Control Displays, zahrá slávnostná melódia a náladová svetelná show vytvorí v interiéri slávnostnú atmosféru.

Druhá, silvestrovská animácia, predznamená prelom roka

Od 31. decembra bude Nový rok oslavovať ďalší symbol aplikácie na obrazovke Control Display, tentoraz so štylizovaným ohňostrojom. BMW pošle vodičom novoročný pozdrav aj so slávnostnou hudbou a so svetelnou show vo vozidle. Vodič si môže počas sviatočného obdobia prehrávať obe animácie tak často, ako len chce, stačí mu na to kliknúť na ikonu aplikácie. Takéto personalizované slávnostné pozdravy uvidí každý rok vo svojom vozidle značky BMW čoraz viac zákazníkov na celom svete. Tento rok vysiela novoročné pozdravy svojim klientom už 48 trhov, na ktorých pôsobí značka BMW a celkovo sa dostanú do viac ako 2,6 milióna automobilov. Na zobrazenie slávnostných animácií musia mať vozidlá príslušnú voliteľnú výbavu a ovládací systém BMW iDrive s operačným systémom Operating System 7 alebo Operating System 8 a dátum výroby po 07/2020.

Značky: