Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Partnerstvo BMW a Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary je už tradičným spojením dvoch silných partnerov vo svojich oblastiach.

BMW svoj titul „Oficiálne vozidlo festivalu“ berie veľmi vážne, a tak pre zabezpečenie dopravy klientov festivalu pripravilo flotilu takmer osemdesiatich vozidiel. Prestížnemu charakteru festivalu zodpovedá aj voľba automobilov, v ktorých hrajú prím rôzne modely BMW radu 7, vrátane plug-in hybridného BMW 745Li xDrive alebo dvanásťvalcového BMW M760Li xDrive. Nechýbajú ale ani X modely, a to prierez od BMW X3, cez BMW X5 až po vrcholné BMW X7. Prvotriedny komfort svojim posádkam poskytnú aj vozidlá BMW radu 6 Gran Turismo alebo sedany a touringy BMW radu 5. K dispozícii bude tiež niekoľko osemvalcových modelov BMW M850 xDrive. Tieto vozidlá budú zabezpečovať nielen mobilitu klientov medzi Prahou a Karlovými Varmi, ale budú tiež 20. augusta od 16.00 privážať hviezdy filmového plátna a hostí k červenému kobercu pri hoteli Thermal.

BMW Lounge.

Počas festivalu budú mať návštevníci možnosť spoznať prístup značky BMW, jej stratégiu, ale aj najnovšie modely. V Českej republike bude vôbec prvýkrát k videniu čisto elektrickej BMW iX. Stranou nezostane ani pre BMW typická radosť z jazdy. Pripravený bude špeciálna SIM Race simulátor s možnosťou kvalifikácie do semifinále, ktoré sa bude konať v Salzburgu. BMW Lounge umiestnené v Grandhoteli Pupp bude prístupné po celú dobu konania festivalu (20.-28. Augusta 2021) od 9 do 18 hod.

Značky: