Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Architektka Tatiana Kollárová, gastro podnikateľky Dominika Svetíková a Renáta Hečková, podnikateľka so štýlovými slovenskými lodičkami a doplnkami Katarína Sásiková, fitnesska a influencerka Tatiana Žideková a bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová Husárová.

To je šestica Sloveniek z rôznych oblastí života, ktoré v termíne od 1. do 8. marca 2021 v rámci projektu #MPoweredWoman uverejnili svoje zážitky na svojich sociálnych sieťach Instagram a Facebook s modelmi BMW M. Prakticky každý deň tak pribudli príbehy od týchto výnimočných a silných dám, pričom niektoré z nich sa spájali aj so zaujímavými výzvami.

Tento projekt vznikol ako spojenie označenia BMW M, čiže toho najvýkonnejšieho a najsilnejšieho, ktoré automobilka BMW ponúka a Medzinárodného dňa žien, ktorý bol 8. Marca. Spoločnosť BMW Slovensko tak vyzdvihla aj na svojom profile sociálnych sietí Slovenky, ktoré vďaka svojej sile a odhodlaniu dokázali naplniť svoje ciele, presadili sa a zaslúžia si, aby o nich dozvedela viac verejnosť, prípadne sa nimi inšpirovala.

Sériu príbehov otvorila 1. marca fitnesska a lifestyle influencerka Tatiana Žideková s modelom BMW M850i GranCoupé, 3. marca nasledovala Katarína Sásiková, zakladateľka módnej značky lodičiek Catherine Mulier, ktorá okrem iného skúšala, koľko tašiek s jej lodičkami sa zmestí do batožinového priestoru BMW M8 Coupé. Lodičky od tejto slovenskej autorky má vo svojom šatníku  aj prezidentka Slovenskej republiky. Víťazka súťaže Miss a organizátorka kultúrnych podujatí Veronika Vágnerová Husárová zase pocítila, aké je to ovládať zodpovednosť, no zároveň aj vieru v seba, teda hodnoty, ktoré jej prepožičalo BMW X5M.

Dominika Svetíková a Renáta Hečková čerpajú silu a inšpiráciu z toho, že pre svojich klientov spoločne organizujú brunch — najčastejšie príjemné rodinné či spoločenské nedeľné doobedia, počas ktorých sa neskoré raňajky plynulo spoja so skorším obedom. Nečudo, že ich partnermi boli veľkopriestorové SUV modely BMW X7 M50d. A na záver, 8. marca sa predstavila Tatiana Kollárová. Táto vyštudovaná architektka získala významnú cenu Martina Kusého za neustálu osvetovú činnosť a popularizáciu architektúry, ktorú robí v rámci platformy Clubovka. Jej automobilový spoločník bolo nemenej zaujímavé BMW M8 Cabrio.

Pozývame vás pozrieť si všetky príbehy a fotky na Instagram a Facebook stránkach spoločnosti BMW Slovensko a spoznať výnimočné Slovenky, ktoré sa môžu hrdiť označením #MPoweredWoman.

https://www.instagram.com/bmwgroup

http://www.facebook.com/BMWGroup

Značky: