Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Obľúbená aplikácia na doručovanie jedla z reštaurácií Bolt Food je už dostupná vo vyše tridsiatke miest a obcí naprieč celým Slovenskom.

Od dnešného dňa ju môžu otestovať obyvatelia Trenčína, Popradu a ich blízkeho okolia, okruh pôsobenia sa výrazne rozšíri aj do okolia Bratislavy. Noví používatelia sa môžu tešiť aj na doručenie zdarma na prvú objednávku a všetci majú nárok na skvelé uvádzacie zľavy až 30 %. Počiatočná testovacia prevádzka bude k dispozícii každý deň od 10:00 do 22:00. 

Po Nitre, Banskej Bystrici, Bratislave, Košiciach, Trnave, Žiline, Prešove a Pezinku, ktoré boli do aplikácie pridané vo februári a marci tohto roku, si na svoje prídu aj obyvatelia Popradu, Trenčína a ich blízkeho okolia. Aplikácia výrazne rozšíri svoje pôsobisko aj v rámci Bratislavského kraja, objednať jedlo z reštaurácie si budú môcť obyvatelia blízkych satelitov Bratislavy i obcí od Stupavy, Modry, cez Šenkvice, Záhorskú Bystricu až po Šamorín (viď mapa). Spoluprácu v týchto nových oblastiach dohromady potvrdila stovka reštaurácií, ich spektrum sa bude rozširovať a pravidelne budú pridávané ďalšie, aby zákazníci mohli otestovať, čo im najviac chutí.

Minulý rok vládli chutiam Slovákov cheeseburgre a najhladnejší boli v piatky. Najdrahšia slovenská objednávka roku 2023 mala hodnotu 494 eur a najdlhšia trasa, ktorú musel kuriér s jedlom prejsť k hladnému zákazníkovi, merala zhruba 50 kilometrov. „Aplikácia Bolt Food tu nie je iba na objednanie jedla, či na nákup potravín.Snažíme sa tiež vytvoriť pre našich partnerských kuriérov príležitosti na privyrobenie si. Pre reštaurácie, s ktorými spolupracujeme, je zároveň veľkou výhodou naša zákaznícka základňa tvorená ľuďmi, ktorí Boltu dôverujú a majú ho radi. Minulý rok sme napríklad mali zákazníka, ktorý si jedlo cez našu aplikáciu objednal až 419-krát,“ hovorí Jakub Moško, country manager pre Bolt Food na Slovensku.  Aplikácia Bolt Food na objednanie jedla sa dá stiahnuť cez Google Play alebo App store. Reštaurácie a kuriéri sa môžu prihlásiť na webových stránkach food.bolt.eu.

Spoločnosť Bolt tento rok expanduje aj vo svojich ďalších častiach biznisu. Digitálna taxislužba bola koncom marca spustená v Poprade, ktorý sa po všetkých krajských mestách stal deviatym v poradí, kde je služba dostupná. Rovnako sa darí aj zeleným kolobežkám, ktoré sa po 1,5 ročnej pauze vrátili na východ Slovenska do Košíc, nakoľko si ich obyvatelia vypýtali. Bolt plánuje čoskoro vo všetkých spomenutých odvetviach pridať na svoju “zelenú mapu” aj ďalšie nové mestá.

Značky: