Sú stvorené pre extrémnu výdrž a ľahký prístup k vašej hudbe.

Reproduktory Ultimate Ears prichádzajú v novej vylepšenej verzii – Ultimate Ears BOOM 3 a MEGABOOM 3. Tieto prenosné vodotesné Bluetooth reproduktory majú prepracovanú konštrukciu s poťahom kombinujúcim dva farebné odtiene, ktorý je vyrobený z odolnej tkaniny používanej napríklad pre motorkárske bundy alebo požiarne vybavenie.

Novým prvkom reproduktorov je tlačidlo Magic Button na hornej strane, ktoré slúži na pohodlné ovládanie hudby. Reproduktory vynikajú vyváženým všesmerovým 360° zvukom, aby ste počuli každú notu. MEGABOOM 3 má navyše hlbšie basy a čistejší zvuk než pôvodný MEGABOOM.

Nové tlačidlo Magic Button umožňuje ovládať prehrávanie, pozastavenie a preskakovanie skladieb priamo na reproduktoroch. Pri spárovaní s prepracovanou mobilnou aplikáciou Ultimate Ears BOOM & MEGABOOM pre iOS získate tiež ľahký prístup k celému katalógu Apple Music. V systéme Android môžu hudobní fanúšikovia používať tlačidlo Magic Button pre prístup k svojim playlistom na Deezer Premium. Postupne budú doplňované aj ďalšie hudobné služby.

Reproduktory disponujú zvýšeným stupňom krytia IP67. Sú teda vodeodolné, odolné proti pádu a tiež prachotesné, takže ich môžete vziať so sebou na akúkoľvek dobrodružnú akciu. Nemusíte sa ani báť, že sa potopia, pretože vo vode plávajú.

Zvýšený dosah Bluetooth až na 45 metrov umožňuje väčšiu mobilitu poslucháčov alebo lepšie pokrytie ozvučeného priestoru. Vďaka zmene umiestnenia USB portu sa reproduktory dajú dobíjať vo zvislej polohe. Aby ste sa nemuseli obťažovať s pripájaním kábla, môžete si kúpiť aj nabíjaciu stanicu Ultimate Ears POWER UP (predáva sa samostatne).

Aplikácia BOOM & MEGABOOM s novo navrhnutým rozhraním zachováva všetky funkcie, ktoré už boli dostupné v predchádzajúcej verzii, ako je PartyUp, ktorá pracuje so všetkými generáciami BOOM a MEGABOOM a umožňuje pripojiť až 150 reproduktorov, individuálny ekvalizér (EQ) a diaľkové ovládanie zapnutia/vypnutia.

BOOM 3 a MEGABOOM 3 budú k dispozícii v štyroch farebných kombináciách: Night (čierna), Sunset (červená), Lagoon (modrá) a Ultraviolet (fialová).

Cena a dostupnosť

Reproduktory by mali byť na trhoch v Ázii, USA a Európe dostupné od septembra 2018. Odporúčané maloobchodné ceny: BOOM 3 – 149 €, MEGABOOM 3 – 199 € a POWER UP – 39 €. Ceny sa môžu v rôznych krajinách líšiť.

Bezplatná mobilná aplikácia Ultimate Ears BOOM & MEGABOOM je k dispozícii pre iPhone na App Store a pre Android na Google Play.

Zdroj: UltimateEars

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Komentáre sú uzavreté