Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ponuka televíznych programov na Slovensku sa práve v týchto dňoch rozrástla o novinku CANAL+ Action. Program plný akčných filmov a seriálov v českom znení prináša medzinárodná mediálna spoločnosť CANAL+. Novú stanicu môžu počas celého marca sledovať všetci zákazníci Skylinku a freeSATu.

Milovníci akčného žánru ocenia piatkové večery venované nesmrteľným akčným hrdinom. Nedeľný prime time patrí titulom, ktoré budú v Českej republike a na Slovensku uvedené premiérovo a prémiovému obsahu. Seriáloví nadšenci sa môžu tešiť na utorkové a štvrtkové večery. Počas marca ponúkne CANAL+ Action štyri seriály a 101 filmov. Hlavný vysielací čas začína o 20:05.

CANAL+ Action je od 28. februára dostupný prostredníctvom satelitnej i internetovej televízie platforiem Skylink a freeSAT. Od 1. marca tiež od poskytovateľov Slovak Telekom a DIGI TV.

Veríme, že diváci privítajú možnosť naplno si vychutnať exkluzívne premiéry aj nestarnúce akčné klasiky a nový program CANAL+ Action tak veľmi vhodne rozšíri ponuku našich lokálnych programov,“ hovorí Ladislav Řeháček, VP spoločnostiCANAL+ Luxembourg pre ČR a Slovensko.

„Spolupráca s televíznou spoločnosťou CANAL+ nám otvorila širšie možnosti šírenia zaujímavého televízneho obsahu. Po minuloročnom zaradení športových kanálov CANAL+ Sport pridávame od 1. marca nový televízny kanál, ktorý ocenia diváci rôznych akčných titulov. Nová stanica CANAL+ Action ponúkne filmy s akčnou tematikou, v ktorých nebudú chýbať osvedčené klasiky s nesmrteľnými hercami ako Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone či Liam Neeson. Pre divákov, ktorým doteraz chýbala poriadna dávka adrenalínu doplním, že CANAL+ Action nasadzujeme od začiatku marca na všetky TV platformy ako Magio TV cez internet (Magio GO), Magio IPTV a Magio Sat a budú dostupné v programových balíčkoch L a XL,“ hovorí Marcel Šatánek, Manažér TV a Entertainment služieb v Slovak Telekom.

Nový TV program CANAL+ Action začína prvý mesiac vysielania radom atraktívnych titulov. Napríklad v predvečer udeľovania Cien Akadémie uvedie v českej a slovenskej premiére akčnú komédiu Všetko, všade, naraz, ktorá je nominovaná na Oscara hneď v 11 kategóriách. Odvysielaný bude aj oscarový Revenant Zmŕtvychvstanie. Priaznivci akčnej klasiky s hviezdnymi hercami si užijú Sylvestera Stalloneho a Arnolda Schwarzeneggera v blockbusteroch Expendables 2: Späť do vojny a Plán úteku. Ďalším diváckym hitom je kanadský seriál Plán B .

Značky: