Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jednoduchá tvorba brožúr vďaka novému dokončovaciemu riešeniu pre tlačiarne imagePRESS

Spoločnosť Canon Europe rozširuje rad dokončovacích riešení ponúkaných spoločne s digitálnymi tonerovými tlačovými strojmi imagePRESS V1000 a V1350 o produkčné zariadenia na výrobu brožúr radu BLM5000 od firmy Plockmatic.

Zariadenie je určené pre zákazníkov so strednými až vysokými objemami tlače a okrem brožúr bežného formátu na výšku ponúka aj možnosť výroby brožúr formátu A4 na šírku. Umožňuje zahranenie chrbta brožúry, čelný orez alebo trojrez pre tvorbu brožúr potlačených až po okraj. Model BLM5000 vo verziách na tvorbu brožúr z 35 alebo 50 listov umožňuje šitie skobami alebo drôtom. Vďaka šitiu až 4 skôb na jednu brožúru rozšíri ponuku aplikácií poskytovateľov tlačových služieb, a to najmä tých, ktoré tlačia predĺžené formáty pomocou zariadenia imagePRESS.

Zariadenie na výrobu brožúr BLM5000 dopĺňa systémy Plockmatic BLM 550+ a BLM 50/35 z radu vysoko výkonných dokončovacích zariadení tretích strán, ktoré Canon ponúka a ktoré umožňujú realizovať na mieru šité a vysoko automatizované komplexné výrobné riešenia. Integrácia týchto systémov taktiež umožňuje poskytovateľom tlačových služieb ponúkať pestrejší mix aplikácií. Prináša tak viac príležitostí na obchodný rast.

„Poskytovatelia tlačových služieb stále hľadajú nové spôsoby, ako produkovať profesionálne vyzerajúce dokumenty v menších nákladoch a zároveň udržať alebo zvýšiť ziskovosť a produktivitu. Táto optimalizácia vyžaduje plynulejšie komplexné pracovné postupy, takže sa nákladovo efektívne inline dokončovacie riešenia stávajú zásadným faktorom ovplyvňujúcim úspech. Najnovšie produkčné tlačové systémy Canon imagePRESS si poradia s nebývalým spektrom substrátov a veľkosťou hárkov a zároveň poskytujú výnimočnú úroveň kvality obrazu. Sme radi, že môžeme uvedením nového radu BLM5000 doplniť rad imagePRESS o ďalšiu možnosť automatizácie výroby brožúr na šírku – o formát, ktorý je často požadovaný pre vysoko kvalitné „look booky“, brožúry a sprievodcov,“ uviedla Jennifer Kolloczek, riaditeľka pre plánovanie, marketing a inovácie v oblasti produkčnej tlače pre región EMEA spoločnosti Canon Europe.

Rad BLM5000 je už teraz v predaji prostredníctvom predajcov Canon v celom regióne EMEA, a to pre inline konfiguráciu s tlačiarňou imagePRESS V1000 alebo V1350.

Značky: