Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon dnes spustila pre svojich zákazníkov na Slovensku a v Českej republike promo akciu na vybrané objektívy a jeden model blesku.

Ľudia tak môžu pri kúpe niektorého zo šestnástich produktov u vybraných predajcov získať späť až 250 eur. Dnes rovnako štartuje bonusová ponuka pre nových majiteľov vybraných zrkadloviek. Tí ku svojmu novému fotoaparátu získajú darček v podobe externého dátového úložiska  s veľkosťou až 6 TB v hodnote 370 eur. Promo akcia v oboch prípadoch potrvá do 31. marca.

Pre získanie nároku na vrátenie časti peňazí po zakúpení vybraného objektívu sa zákazník v Česku musí registrovať na stránke www.canon.cz/jarnicashback, na Slovensku na stránke www.canon.sk/jarnycashback, a to najneskôr  do 14. 4. 2017. V prípade akcie spojenej so zrkadlovkami radu EOS, konkrétne s modelmi EOS 5D Mark IV, EOS 5Ds, EOS 5Ds R a EOS 6D, je potrebné sa rovnako do 14. 4. 2017 registrovať na adrese na www.canon.cz/eospromo (pre Českú republiku) a www.canon.sk/eospromo (pre Slovensko).

Na uvedených webových adresách zákazníci tiež nájdu kompletné podmienky oboch promo akcií a prehľad zvýhodnených produktov vrátane výšky konkrétnych CashBackov a ponúkaných modelov externých dátových úložísk.

Značky: