Pri výbere powerbanky sa môžete pozerať na viaceré parametre. Jedným z hlavných je však jej kapacita a taktiež nabíjacie porty, ktorými disponuje.

Skvelým riešením nielen pre váš notebook môže byť aj powerbanka Canyon PB-2010. Vďaka veľkej kapacite batérie a trom USB portom dokážete nabíjať naraz váš notebook, ale pokojne aj smartfón či slúchadlá súčasne.

Powerbanka Canyon PB-2010 bola navrhnutá špeciálne pre notebooky. Tie zvyčajne disponujú väčšou kapacitou batérie ako priemerný smartfón či iné inteligentné zariadenie. Produkt od značky Canyon sa tomu však prispôsobuje a prichádza s kapacitou batérie na hodnote až 27000 mAh. Vďaka tomu dokážete pokojne nabiť aj celú kapacitu batérie vášho notebooku napríklad na vašich služobných cestách, dovolenke či pri inej príležitosti.

Powerbanka Canyon PB-2010Zdroj: TOUCHIT
Powerbanka Canyon PB-2010

Výhodou tejto powerbanky je aj stavový displej, ktorý vás bude informovať napríklad o tom, ako dlho bude ešte prebiehať nabíjanie či aká kapacita batérie powerbanke zostáva. Maximálna rýchlosť nabíjania je až pri 140 W, ak teda disponujete rýchlym nabíjaním vo vašom notebooku, powerbanka vás nebude obmedzovať. Využiť pritom môžete až tri nabíjacie porty súčasne. Jedným z nich je konektor typu USB A a zvyšné dva sú USB typu C. Ak teda máte kompatibilné káble, môžete naraz nabiť svoj notebook, smartfón a ďalšie zariadenie. Kapacita powerbanky je na to dostačujúca a nedostatok portov vás tiež trápiť nebude.

Powerbanka Canyon PB-2010Zdroj: TOUCHIT
Powerbanka Canyon PB-2010

Éra pohodlného nabíjania vášho notebooku sa môže začať kúpou tejto powerbanky, ktorá vás už nebude nútiť vyhľadávať zásuvky všade, kam len prídete. Cestujte pohodlne s powerbankou Canyon PB-2010 a nenechajte sa obmedzovať energiou, ktorá by mohla vášmu notebooku či inému zariadeniu chýbať. Navyše vďaka kapacite 97,2 Wh je vhodná aj na bezpečnú leteckú prepravu, keďže spĺňa limity do 100 Wh.

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS, Nay a Datacomp.

Cena: 119,99 eur

Zapožičal: Canyon

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.