Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová pobočka v Košiciach bude vyvíjať digitálne riešenia, ktoré pomôžu zákazníkom vytvárať nový, udržateľnejší svet

Caterpillar Inc. dnes ohlásil otvorenie novej pobočky v Košiciach zameranej na technológie. Pobočka bude podporovať digitálne priority spoločnosti a ďalej zlepšovať hodnotu služieb Cat, ako aj produktov určených zákazníkom.

“Caterpillar je nadšený z možnosti zväčšiť svoj špičkový digitálny tím a vytvárať vysokoprofilové pracovné pozície v Košiciach. Noví členovia nášho tímu sa pridajú do svetového tímu vyvíjajúceho digitálne riešenia, ktoré našim zákazníkom pomáhajú znížiť neplánované prestoje, poskytnúť jednoduchší prístup k informáciám o súčiastkach a službách našich predajcov, nakupovať súčiastky online, zefektívniť procesy riadenia zariadení a vozového parku, a ešte viac,” hovorí Ogi Rezdic, Chief Digital Officer a Senior Vice President spoločnosti Caterpillar.

“Máme jednu z najväčších prepojených flotíl na svete s vyše 1,4 miliónmi prepojených aktív. Naše tímy využívajú tieto výhody spoločne s ďalšími dátami na riešenie problémov a prichádzajú s inovatívnymi riešeniami, ktoré otvárajú nový svet možností pre naše prístroje, zákazníkov, dílerov Cat a spoločnosti,” dodáva.

Spoločnosť plánuje nábor zamestnancov, vrátane dátových a softvérových inžinierov, natívnych vývojárov aplikácií a prevádzkového a podporného personálu, spustiť ihneď. Ľudia na týchto pozíciách budú pracovať s najnovšími technológiami, ako sú pokročilá analytika a umelá inteligencia, aby vytvorili účinné poznatky, ktoré pomôžu zákazníkom a predajcom Caterpillar zvýšiť ich úspech a produktivitu. V nadchádzajúcich rokoch plánuje spoločnosť obsadiť stovky pozícií na Slovensku a bude pracovať s miestnymi podnikmi a akademickou obcou s cieľom prilákať rôznorodé množstvo digitálnych talentov. Táto investícia do nového digitálneho centra v Košiciach stavia na existujúcej pôsobnosti spoločnosti Caterpillar na Slovensku, kde už jej firma Solar Turbines funguje od roku 2021.

Značky: