Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zatiaľčo dodávky niektorých IT produktov sa stále potýkajú s problémami, najnovšie PoE injektory značky Zyxel sú zákazníkom k dispozícii bez čakania. A sú to pomocníci pre všetky organizácie, ktoré potrebujú rýchle, jednoduché a cenovo dostupné riešenie.

Pokiaľ ste behom posledného roku a pol zariaďovali nové IT vybavenie, možno ste si museli na to svoje nejakú dobu počkať. Dodávky konkrétnych technologických komponentov, a teda aj počet dostupných hotových produktov, ovplyvňuje kombinácie rôznych faktorov.

Hoci sieťové produkty nie sú súčasnými problémami narušené tak ako napr. zásobovanie automobilovými chipmi, aj ich dodávky nabrali určité oneskorenie. Napriek nepríjemnej realite spoločnosť Zyxel svojich obchodných partnerov a zákazníkov z radov koncových užívateľov vyzýva k pozitívnemu prístupu, aj keď váš vytúžený produkt zrovna nie je na pultoch obchodov.

Efektívne riešenie

Pokiaľ chcete používať viac zariadení napájaných cez Ethernet (PoE), ako veľmi efektívne riešenie sa ponúka použitie PoE injektorov. Tie je možné inštalovať medzi stávajúce prepínače a nové PoE zariadenia, ako napr. bezdrôtový prístupový bod alebo bezpečnostnú kameru. Tu je dôležité poznamenať, že prepínač, ku ktorému budete PoE zariadenie pripojovať, nemusí podporovať PoE napájanie, pretože PoE injektor elektrickú energiu doslova „injektuje“ do ethernetového káblu. Všetko, čo potrebujete, je elektrická zásuvka na vhodnom mieste medzi prepínačom a zamýšľaným miestom inštalácie zariadenia, ktoré má byť napájané cez Ethernet.

Či už máte v úmysle používať jedno, dve alebo tri zariadenia, PoE injektor predstavuje veľmi dobré riešenie. V našom portfóliu nájdete dva prvotriedne modely PoE12-30W a PoE12-60W, ktoré sa, ako už napovedá ich označenie, líši kapacitou napájania cez Ethernet. Zatiaľčo k napájaniu jednej bezpečnostnej kamery zrejme postačí 30 W, v prípade bezdrôtových prístupových bodov s dvomi alebo viacerými anténami sa pravdepodobne neobídete bez injektoru s vyšším výkonom.

Rýchle dostupné riešenie za rozumnú cenu

Veľmi dobrou správou je nielen atraktívna cena našich PoE injektorov, ale vďaka zásobám v našich európskych skladoch tiež ich krátka dodacia doba. Pokiaľ máte v pláne inštalovať niekoľko PoE zariadení v rovnakej oblasti, ako napr. zostavu bezpečnostných kamier, IP telefóny alebo dva či viac prístupových bodov, bude vhodnejšie použiť vyhradený PoE prepínač. V takej situácii sa vyplatí si počkať. Aj keď dodávky PoE prepínačov sú o niečo oneskorené, nejedná sa o nič kritického.

Pokiaľ ale potrebujete ihneď inštalovať jedno alebo dve PoE zariadenia, potom PoE injektor predstavuje vhodné a naviac okamžite dostupné riešenie.

Značky: