Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon dnes oznámila, že uzavrela zmluvu so spoločnosťou Cimpress, svetovou jednotkou v oblasti veľkoobjemovej personalizovanej tlače. Táto dohoda odráža strategické rozhodnutie spoločnosti Cimpress pokračovať v investíciách do technológií, vrátane atramentovej tlače, aby si v rámci ďalšieho rastu upevnila svoju vedúcu pozíciu na trhu s online tlačou.

K podnikom v portfóliu medzinárodnej spoločnosti Cimpress patria také firmy z oblasti poskytovania online tlačových služieb ako sú Vistaprint, Pixartprinting, Drukwerkdeal, WIRmachenDRUCK alebo Druck.at, ktoré sú partnermi miliónov podnikov po celom svete v oblasti dizajnu, marketingu a tlače.

Robert KeaneZdroj: Cimpress
Robert Keane

Robert Keane, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Cimpress, k tomu uviedol: „Podniky Cimpress sa sústavne zameriavajú na inovácie, zvyšovanie kvality a efektivity, čo nám umožňuje dobre slúžiť našim zákazníkom. Kľúčovou oblasťou investícií pre nás pritom predstavujú tlačové technológie. Sme presvedčení, že atramentová technológia hrá významnú úlohu, pretože prináša flexibilitu, efektivitu a predstavuje významný pokrok v oblasti znižovania množstva odpadu. Tým prispieva k dosiahnutiu našich cieľov aj v oblasti udržateľnosti.“

Christian Unterberger, prevádzkový riaditeľ a člen predstavenstva divízie Canon Production Printing, uviedol: „Vývoj atramentovej tlače sa dostal na takú úroveň, že poskytovateľom tlačových služieb umožňuje dosiahnuť vysokú produktivitu, nákladovú efektívnosť a návratnosť investícií bez toho, aby museli poľaviť na kvalite. Vysokorýchlostná atramentová technológia navyše umožňuje tlačiarňam uskutočniť ďalšie kroky smerom k digitalizácii polygrafického podnikania. Produktivita na produkčnej úrovni, kvalita tlače, ktorá sa vyrovná ofsetu a možnosť automatizovaného digitálneho workflow, to všetko sú kľúčové dôvody, prečo by mali poskytovatelia tlače takto investovať do svojho súčasného aj budúceho rozvoja.“

Od uvedenia radu VarioPrint iX v apríli 2020 zaznamenala spoločnosť Canon nárast predaja svojich hárkových atramentových tlačových strojov B3. Rad VarioPrint iX, ktorý rozširuje existujúcu produktovú radu VarioPrint i, sa vďaka vynikajúcej kvalite tlače porovnateľnej s ofsetom, vysoko spoľahlivej priepustnosti a flexibilite archových aplikácií, ukazuje ako zaujímavá investičná možnosť pre zákazníkov z oblasti komerčnej tlače a pre online tlačiarne.

Spoločnosť Canon nadviazala na svoje preukázateľné úspechy na trhu so strojmi s kontinuálnym podávaním a predstavila vysokorýchlostné tlačové stroje ProStream 1000 a 1800. Vďaka maximálnym rýchlostiam 80 m/min (ProStream 1000) a 133 m/min (ProStream 1800) získal tento rad tlačiarní, ktorý umožňuje zákazníkom dosiahnuť maximálny výkon, ocenenie za najvyššie rozlíšenie a kvalitu tlače zo všetkých digitálnych tlačových strojov v tejto rýchlostnej kategórii.

Ak sa chcete dozvedieť viac o špičkových atramentových riešeniach Canon, tak navštívte:

Archové stroje: https://www.canon-europe.com/business-printers-and-faxes/varioprint-ix-series/

Značky: