Dozviete sa vo videu.

Pred pár týždňami Youtuber Zack z JerryRigEverything podrobil Galaxy Fold testu odolnosti, ktorý dopadol celkom dobre. Tentokrát sa na tento smartfón pozrel znovu, aby zistil, či je možné toto zariadenie používať aj po oddelení oboch častí od seba, ako dva samostatné smartfóny.

Samsung Galaxy Fold

Zack začne skladateľný Galaxy Fold postupne rozoberať. Po odstránení externého displeja z jednej polovice a bezdrôtovej nabíjacej cievky Qi z druhej polovice sa odhalia dve základné dosky telefónu. K dispozícii sú tiež dve batérie (2 100 mAh a 2 135 mAh).

Po odpojení a odstránení dvoch základných dosiek a ďalších menších dosiek sa zistí, že kvôli konštrukčnému riešeniu nabíjacieho portu by bolo možné používať iba jednu časť smartfónu ako primárne zariadenie, pretože druhá by sa nedala samostatne používať.

Po odstránení plastového rámu hlavného displeja sa skladateľný displej odtrhne a je tak vidieť ako v skutočnosti je tento panel tenký a krehký. Po odstránení displeja sa konečne odhalí aj samotný mechanizmus skladateľnej konštrukcie.

Viac si pozrite vo videu:

Zdroj: YouTube

Prečítajte si aj:

Skladateľný Samsung Galaxy Fold prešiel testom odolnosti. Je skutočne tak krehký?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.