Spoločnosť Cooler Master uvádza pri príležitosti prvého výročia obľúbenej série SL model MasterCase SL600. Počítačová skriňa často označovaná za najlepšie pre svoje vlastnosti chladenie najmä grafických kariet sa vracia v novom čiernom vyhotovení.

Od vzniku MasterCase SL600 sa napriek všetkým ocenením, pozitívnym používateľským recenziám často objavovala otázka, kedy bude uvedená čierna verzia. Dokonca tieto žiadosti plynuli od samotných zamestnancov firmy Cooler Master, ktorí neustále tlačili na tím vývojárov a tak jej vznik bol doslova nevyhnutný. Pri ukážke na veľtrhu Computex 2019 sa tento tlak násobne zvýšil a jedinou otázkou teda zostávalo kedy? S blížiacim sa prvým výročím a sviatkom Halloween sa tento termín stal reálnym.

Čierna edícia nahrádza originálny vzhľad a prináša zlovestnejší dizajn s čiernym pieskovaným povrchom. Cooler Master MasterCase SL600 Black Edition ponúka dômyselný layout.

Hlavnými prednosťami sú:

  • MasterCase SL600 Black Edition – Čierny dizajn je tvorený kvalitným pieskovaným povrchom na hliníkových paneloch.
  • Vertikálne komínový efekt – 200 mm ventilátory umiestnené na spodnej strane podporujú a zefektívňujú prirodzené prúdenie teplého vzduchu nahor a vyvádza ho navrchu
  • Technológia redukujúca hluk – Konštrukcia panelov potláča prenikanie hluku. Dva 200 mm ventilátory poháňa väčší objem vzduchu v porovnaní s menšími ventilátormi a to pri nižších otáčkach. Zároveň je možné ovládať pomocou posuvníka na prednom I / O paneli.
  • Otočný PCI rámček – PCI rámček s možnosťou otočenia o 90 stupňov poskytuje jedinečnú príležitosť na nasadenie grafických kariet do vertikálnej polohy, alebo vo väčšej vzdialenosti od bočného skleneného panelu.
  • Univerzálne rámčeky pre disky – Model MasterCase SL600 Black Edition disponuje univerzálnymi rámčekmi pre umiestnenie SSD, HDD, vodnej pumpy či zásobníka na chladiacu kvapalinu. Tieto rámčeky možno pripevniť do ľubovoľnej pozície vo vnútri skrine vrátane pozície za predným panelom alebo na spodnom rámčeku pre ventilátory
  • Pokročilý I/O panel – Snímač priblíženia automaticky spustí podsvietenie USB portov pre ľahkú dostupnosť v tme. Panel sa tiež dočasne rozsvieti pred automatickým vypnutím počítača. I/O panel ponúka porty USB 3.1 (Gen 2) Type-C, štyri štandardné USB, posuvník na ovládanie rýchlosti otáčok ventilátorov, jeden 3,5 mm headset jack konektor na vedenie signálu zvuku a mikrofónu dohromady a jeden dedikovaný 3,5 mm jack konektor pre mikrofón

Skrinka Cooler Master MasterCase SL600 Black Edition bude dostupná od 15. novembra 2019 za odporúčanú koncovú cenu 209 euro.

Značky: