Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slúchadlá do uší s tromi meničmi v odľahčenom balení s aptX a AAC Audio pre celodenné pohodlné nosenie.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila uvedenie Creative Aurvana Trio Wireless, najnovší prírastok do dobre prijímanej série slúchadiel Aurvana. Predstavujeme nový prvotriedny dizajn slúchadiel okolo krku napájaný rovnakým hybridným systémom trojitého meniča s vysokým rozlíšením ako Aurvana Trio – iba lepší, ľahší a bezdrôtový. Aurvana Trio Wireless sú navrhnuté pre celodenné pohodlie, vynikajúcu kvalitu zvuku a hovoru a dlhotrvajúcu výdrž batérie. Vďaka tomu sú dokonalým spoločníkom pre náročných audio milovníkov, ako aj pre bežných poslucháčov na cestách.

Aurvana Trio Wireless sú navrhnuté pre absolútne pohodlie a poskytujú kvalitný zvuk, ktorý vydrží.

Doprajte si výnimočný zvuk

S hybridným systémom trojitého meniča môžu Aurvana Trio Wireless upútať poslucháčov krištáľovo čistým zvukom kedykoľvek a kdekoľvek. Skladajú sa z dvoch presne vyvážených meničov pre detailné stredy a výšky a z meniča z biocelulózy pre výkonné, ale čisté basy, ktoré zachytia každý malý detail a vdýchnu nový život každému hudobnému žánru.

Pripojením cez Bluetooth 5.0, prostredníctvom kodekov aptX Low Latency, aptX HD a AAC, môžu poslucháči očakávať čistý zvuk prakticky bez oneskorenia. Sú tiež vynikajúcim spoločníkom k USB multi-zvukovým kodekovým vysielačom, ako je nedávno uvedený produkt Creative BT-W3, takže používatelia si môžu vychutnať vysoko kvalitný zvuk, aj keď ich zvukové zariadenia nepodporujú Bluetooth.

Na zvýšenie zvukového zážitku sa Aurvana Trio Wireless aktivujú pomocou technológie Super X-Fi READY, ktorá odomkne holografiu slúchadiel pre miestny obsah a hudobné súbory uložené v mobilných telefónoch, takže používatelia si môžu vychutnať nový svet prispôsobeného zvuku pomocou aplikácie SXFI APP, ktorá znie rovnako ako v skutočnom živote.

Na vychutnanie Super X-Fi na streamovacích platformách, ako sú YouTube, Netflix alebo Spotify by mali používatelia zvážiť SXFI AIR alebo SXFI TRIO.

Navrhnuté pre pohodlie a prácu, učenie sa a hranie z domu

Mäkký a ľahký silikónový remienok na krk poskytuje prenosnosť a pohodlie pre používateľov, ktorí sú stále na cestách. Je ergonomicky navrhnutý tak, aby pohodlne sedel okolo krku bez ohýbania ramien nadol, takže používatelia ich môžu nosiť po celý deň. Ak sa slúchadlá nepoužívajú, je ich jednoducho možné magneticky spojiť, aby úhľadne zapadli do oblečenia používateľov.

Aurvana Trio Wireless sú vybavené vstavaným mikrofónom s technológiou Qualcomm cVc 8.0, ktorá umožňuje lepšie snímanie hlasu počas telefonických hovorov, takže si používatelia môžu vychutnať krištáľovo čistý zvuk pri konferenčných hovoroch v práci alebo s priateľmi  cez video hovory. Sú preto vynikajúcim spoločníkom na prácu, učenie sa a hranie z domu.

Ďalšou prednosťou je viacbodové pripojenie, ktoré umožňuje spárovať Aurvana Trio Wireless s dvoma zariadeniami súčasne – ideálne pre používateľov, ktorí prepínajú medzi svojimi telefónmi a notebookmi.

V neposlednom rade je to  vynikajúca výdrž  batérie – Aurvana Trio Wireless vydrží až 20 hodín na jedno nabitie, ktoré udržujú zvukový rytmus celý deň bez straty jediného taktu.

Ceny a dostupnosť

Cena Aurvana Trio Wireless je 99.99 EUR a sú k dispozícii na Creative.com.

Pre viac informácií navštívte creative.com/aurvanatriowireless