Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Skutočne bezdrôtové slúchadlá s dotykovými tlačidlami

Spoločnosť Creative Technology predstavuje druhé vydanie bezdrôtových slúchadiel Outlier Air V2 a Outlier Air Sports V2. Creative Outlier Air a Air Sports V2 sú osviežené verzie populárnych bezdrôtových slúchadiel, v ktorých boli použité najlepšie dostupné technológie. Nová verzia slúchadiel bola kompletne vnútorne prebudovaná s novými funkciami pri zachovaní zvukového štandardu ponúkaného jeho predchodcom.

Nové bezdrôtové slúchadlá Outlier Air V2 a Outlier Air Sports V2 sú technicky porovnateľné modely. Rozdiel je v doplnkoch, ktoré zlepšujú ergonómiu používania. Slúchadlá Outlier Air Sports V2 sú vyrobené na základe komentárov triatlonistov, vrátane poľskej šampiónky Ironman 70.3 Champion 2020, Ewy Komander.

Ako výsledok tejto spolupráce je súprava Outlier Air Sports V2 navyše vybavená najmenšími štupľami do uší, ktoré zvyšujú počutie zvukov ulice a zvyšujú bezpečnosť, ktorá umožňuje beh a bicyklovanie na verejných miestach. Sada navyše obsahuje náramok so špeciálne navrhnutým vreckom, do ktorého v prípade potreby skryjete obe slúchadlá aby sa nestratili, alebo jedno z nich, keď chcete telefonovať.

Tieto dve série sa dajú ľahko odlíšiť vďaka jasne oranžovým značkám na slúchadlách a puzdre Sports verzie.

Vylepšené intuitívne dotykové ovládanie

Slúchadlá sú vybavené intuitívnymi dotykovými tlačidlami, ktoré zlepšili funkčnosť celej súpravy. Všetko, čo musíte urobiť, je dotknúť sa ľubovoľného tlačidla na slúchadle a zapnúť alebo vypnúť prehrávanie hudby, prijať alebo ukončiť hovor alebo použiť funkciu hlasového asistenta bez použitia telefónu.

34 hodinová prevádzka súpravy

V porovnaní so svojim starším bratom ponúka druhá verzia Creative Outlier Air Sports V2 dlhšiu prevádzku celej súpravy na jedno nabitie až 34 hodín. Samotné slúchadlá vydržia pri striedmom používaní až 12 hodín. Pri používaní puzdra, ktoré je zároveň „powerbankou“ pre slúchadlá, môžete získať ďalších 22 hodín. Sada obsahuje nabíjací kábel USB-C.

* Na základe strednej úrovne hlasitosti. Skutočná výdrž batérie sa líši podľa používateľských nastavení a podmienok prostredia.

Certifikát IPX5

Slúchadlá používajú vysoko kvalitné materiály, ktoré chránia zariadenie pred nepriaznivými účinkami potu, prachu a vlhkosti.

Kvalita hovoru

Vďaka vstavaným všesmerovým mikrofónom s technológiou Qualcomm® cVc ™ 8.0 každé slúchadlo Outlier Air Sports V2 zachytáva váš hlas a izoluje hluk pozadia pre lepšiu kvalitu hovoru a jasnejšiu hlasovú komunikáciu. Citlivosť mikrofónov pri 1kHz je 42dBV / Pa a frekvenčná odozva je 100-10 000 Hz.

Kvalita zvuku

Za kvalitu zvuku sú zodpovedné špeciálne navrhnuté grafénové meniče s priemerom 5,6 mm a frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 kHz. Kodeky SBC / aptX / AAC sú zodpovedné za prenos zvukového signálu cez pripojenie Bluetooth 5.0. Na optimalizáciu a zlepšenie kvality zvuku sada obsahuje tri typy silikónových slúchadiel do uší vo veľkostiach S, M, L.

Integrovaná technológia Super X-Fi

Slúchadlá Creative Outlier Air Sports V2 využívajú patentovanú technológiu Super X-Fi Ready *. Táto technológia je navrhnutá tak, aby reprodukovala zvuk vychádzajúci z prvotriedneho systému viacerých reproduktorov a dodávala ho priamo do uší používateľa. Pomocou aplikácie SXFI môžete nastaviť slúchadlá podľa vlastných zvukových preferencií pomocou vstavaného ekvalizéra s predvoľbami pripravenými na použitie alebo pomocou manuálneho nastavenia. Aplikácia SXFI je tiež vyhradený slúchadlový prehrávač, ktorý podporuje technológiu Super X-Fi pre obsah uložený lokálne v zariadení.

* Nepodporuje streamovaný obsah tretích strán, ako sú Netflix, YouTube a Spotify

Virtuálni hlasoví asistenti

V novej verzii slúchadiel bola implementovaná podpora Siri a Google Assistant *.

* Táto funkcia vyžaduje pripojenie Bluetooth k telefónu so systémom iOS alebo Android a pripojenie k internetu. Nie je k dispozícii v režime prehrávania / zvonenia.

Pre aktívnych ľudí

Slúchadlá sú skonštruované a navrhnuté tak, aby zostali v uchu aj pri intenzívnom tréningu. Hmotnosť jedného slúchadla je iba 6 gramov. V puzdre Creative Outlier Air Sports V2 dostanete okrem puzdra aj náramok.

Technické špecifikácie:

Farba produktu:

  • Puzdro: Midnight Metallic Blue
  • Slúchadlá: Midnight Metallic Blue

Verzia Bluetooth:

  • Bluetooth 5.0
  • Bezdrôtový dosah až 10 m

Zvukové kodeky:

  • SBC, aptX, AAC

Nabíjacie rozhranie:

  • USB Type-C (nabíjanie)
  • Doba nabíjania slúchadiel 2 až 3 hodiny

Rozmery (D x Š x V):

  • Slúchadlá do uší: 34 x 15 x 18 mm
  • Nabíjacie puzdro: 82 x 44 x 27 mm

Hmotnosť:

  • Slúchadlá do uší: 6 g
  • Nabíjacie puzdro: 60 g

Iné:

  • Podpora funkcií hlasového asistenta Siri a Google Assistant

Záruka:

  • Dvojročná obmedzená záruka na hardvér

* Na základe strednej úrovne hlasitosti. Skutočná výdrž batérie sa líši podľa používateľských nastavení a podmienok prostredia.

Ceny a dostupnosť

Cena Outlier Air Sports V2 je 92,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Cena Outlier Air V2 je 79,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.