Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kúpite jedno mlieko, fľašu vína a už nemáte kam v chladničke uložiť vodu, ktorú chcete mať počas horúcich dní poriadne vychladenú? S chladničkou so systémom CustomFlex, riešením priestoru dvier, sa vám to nestane. Dokonale sa prispôsobí vašim potrebám a umožní do dvierok chladničky uložiť také množstvo potravín a v takom rozmere, ako práve potrebujete.

Ak si teda potrebujete urobiť väčší priestor práve na chladenie nápojov, môžete všetky úložné nádobky presunúť do hornej časti dvierok chladničky a získať tak priestor na tri a viac fliaš naraz. Naopak, ak nechladíte žiadny nápoj, priestor v chladničke môžete ušetriť rozložením jednotlivých plastových priečinkov.

„Systém CustomFlex, ktorý spoločnosť Electrolux priniesla na trh, je založený na možnosti variovať a kombinovať jednotlivé úložné priestory vďaka niekoľkým horizontálnym koľajničkám vo dverách chladničky a plastovým závesným nádobám rôznej veľkosti,“ vysvetľuje Richard Adame zo spoločnosti Electrolux.

Plastové komponenty v chladničkách sú vyrobené z tvrdeného plastu, takže sa nemusíte obávať, že by sa používaním odlomili, alebo, že by váhu potravín neudržali. V prípade, že by vám dodávané zloženie úložných priestorov nevyhovovalo, môžete si jednoducho doobjednať ľubovoľný počet náhradných nádob v rôznych veľkostiach.

Systém CustomFlex môžete nájsť v týchto modeloch chladničiek:

 Electrolux  EN3454MFX  679 € s DPH a RP

Electrolux  EN3889MFX  959 € s DPH a RP

Electrolux  EN3854MFX  709 € s DPH a RP

AEG  S53920CTXF  699 € s DPH a RP

Značky: