Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť CyberPower, popredný svetový výrobca záložných napájacích riešení, oznámila, že jej záložné zdroje napájania (UPS) a príslušenstvo využívajú pre kritické aplikácie veľké spoločnosti, infraštruktúrne body aj inštitúcie v ČR aj na Slovensku. K najnovším implementáciám v tomto smere patrí úspešné riešenie záložných systémov pre firmu Hortim Group na Slovensku.

Nové logistické centrum vyžadovalo spoľahlivú zálohu

Spoločnosť CyberPower oznámila úspešné zavŕšenie spolupráce zo Slovenska. Spoločnosť Hortim Group tu začala používať jej zdroje záložného napájania. Jej nové logistické centrum si totiž vyžadovalo spoľahlivé riešenie zálohy elektrickej energie pre svoje servery a sieťové systémy. K zásadným kritériám klienta patrila kompatibilita s elektrickým generátorom a možnosti vzdialenej správy. Aj preto, že prevádzka logistického centra je riešená poloautomaticky.

Hortim Group začala využívať konkrétne UPS CyberPower radu Online S, menovite modely OLS6000ERTXL3U a OLS10000ERTXL3U a tiež karty pre vzdialenú správu RMCARD205. Séria Online S využíva on-line topológiu s dvojitou konverziou s nulovou dobou prenosu, čo znamená dokonalé riešenie pre kritické systémy a zariadenia. Samozrejmosťou je aj potrebná kompatibilita s generátormi, ktorá zaisťuje funkčnosť celého objektu aj v prípade dlhšieho výpadku.

K zásadným prvkom UPS CyberPower radu Online S patrí napríklad čistý sínusový výstup, ECO režim, LCD displej s potrebnými informáciami alebo možnosť paralelného rozšírenia o ďalšie UPS. Režim ECO zvyšuje účinnosť systému vo chvíľach, keď je kvalita energie v elektrickej sieti dobrá. Spomínané karty pre vzdialenú správu potom dopĺňa aj softvér PowerPanel®, ktorý umožňuje vzdialené ovládanie UPS zariadení a tiež komplexný prehľad a správu nad týmito zariadeniami.

Hortim Group má už takmer 30-ročnú tradíciu

Spoločnosť Hortim Group je spoločnosť poskytujúca obchodné a logistické služby, ktorá bola založená v roku 1993 a má teda už takmer 30-ročnú tradíciu. V súčasnosti má v Českej republike a na Slovensku štyri pobočky, päť dcérskych spoločností a viac ako 550 zamestnancov. Zameriava sa predovšetkým na obchodovanie s ovocím a zeleninou, ich pestovanie, dovoz, skladovanie, balenie, zrenie a včasnú dodávku.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.