Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť D-Link dnes oznámila, že novým predsedom predstavenstva sa stáva Douglas Hsiao (na titulnej fotografii), ktorý vystrieda doterajšieho predsedu Johna Hsuana. Ten však naďalej ostáva v predstavenstve.

Hsiao má viac ako 30-ročné skúsenosti v odbore networkingu. V predchádzajúcich rokoch pôsobil v D-Linku ako výkonný riaditeľ a od roku 2015 ako podpredseda. V minulosti bol generálnym riaditeľom v spoločnosti Alpha Networks Incorporated, obchodným riaditeľom vo Wang Laboratories, riaditeľom obchodu v Lite-On Technology Corporation a redaktorom v DigiTimes.

Douglas Hsiao je absolvent oboru telekomunikačného inžinierstva na National Chiao Tung University.  Po ukončení štúdií ostal verný svojej alma mater a stal sa výkonným riaditeľom fakulty v spoločnosti Alumni Association.

„Je mi cťou prevziať túto funkciu. Mojim cieľom je nadviazať na doterajšie úspechy, ktoré D-Link v oblasti inovatívnych riešení dosiahol,“ povedal Dougles Hsia. „Spoločnosť D-Link bola svetovým lídrom po viac ako 30 rokov a som rád, že môžem túto spoločnosť teraz viesť a začať jej novú éru.“

Značky: