S novým predplatným príde Disney+ už o pár týždňov.

Časy, keď ste si mohli filmový a seriálový obsah predplatiť len za pár eur, sú už preč. Len nedávno oznámila výrazné zdražovanie streamovacia služba Netflix, ktorej najlacnejšie predplatné na Slovensku bude stáť 9,49 eura. O zdražovaní Netflixu sme vás už informovali aj v našom predchádzajúcom článku. Teraz sa na zdražovanie pripravuje aj konkurenčná služba Netflixu, Disney+, ktorá ponúka obsah pre rodiny, no aj dokumentárne filmy a mnohé ďalšie.

Disney+ doteraz patrila medzi jednu z atraktívnejších služieb na Slovensku aj z dôvodu nižšej ceny predplatného. Nový cenník však možno odradí niektorých predplatiteľov, nakoľko ak budú chcieť využívať rovnaký balík predplatného, priplatia si až o dve eurá mesačne. Do ponuky ale pribúda aj nový balík predplatného Standard, informuje portál živé.sk.

Noví zákazníci sa so zmenami v predplatnom stretnú už od 17. októbra. Disney+ však upraví ceny aj pre súčasných predplatiteľov, pričom tí si priplatia od 21. novembra, prípadne neskôr. Súčasný typ predplatného sa tak bude nazývať Premium a bude ponúkať sledovanie na štyroch zariadeniach naraz v Ultra HD kvalite a tiež s priestorovým zvukom aj Dolby Atmos. Stáť bude 11,99 eura na rozdiel od pôvodných 9,99 eura. Nový typ predplatného s názvom Standard bude mať obmedzenia.

Predplatné Standard bude stáť 8,99 eura mesačne, v porovnaní so súčasnou cenou predplatného, ktorá je vo výške 9,99 eura, bude lacnejšie. Ak sa však rozhodnete tento typ predplatného využiť, budete môcť sledovať obsah len na dvoch zariadeniach súčasne maximálne vo Full HD a tiež s priestorovým zvukom bez Dolby Atmos. Disney+ sa teda pridáva medzi služby, ktoré ponúkajú niekoľko typov predplatného, pričom zdražovanie sa jej taktiež nevyhlo. Reklamy sa však ani v jednom type predplatného zobrazovať nebudú.

Zdroj: živé.sk

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.