Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Deň matiek a Deň otcov sú dobrou príležitosťou, aby sme  urobili radosť našim rodičom, hoc len malým darčekom. Každý, kto hľadá originálny darček, ho môže nájsť aj v PARKSIDE. Značka pre fanúšikov záhradkárčenia a domácich majstrov ponúka odolné náradie, inovatívne technológie a praktické doplnky, ktoré určite potešia mamičky aj oteckov.

Predstavujeme 6 produktov PARKSIDE, ktoré presvedčia nielen ako darček

PARKSIDE Aku meracie pásmo

„Dvakrát meraj – raz rež“ je mottom mnohých remeselníkov, pokiaľ ide o zníženie chýb merania a efektívne spracovanie drahých materiálov. K tomu pomáha digitálny dobíjací meter „PLMB 4 B1“ od PARKSIDE. Pre dosiahnutie obzvlášť presných výsledkov je šikovné 3-metrové meracie pásmo vybavené aj laserovým diaľkomerom s dosahom až 50 metrov. Má tiež dve malé libely pre presné horizontálne a vertikálne zarovnanie.

Viac informácií o parametroch produktu: tu

PARKSIDE Kvetináč na paradajky

S kvetináčmi od PARKSIDE je pestovanie paradajok hračkou. Či už v záhrade, na balkóne alebo na terase – praktické kvetináče ponúkajú rastlinám paradajok všetko, čo potrebujú pre optimálny a produktívny rast. Majú šplhaciu oporu pre citlivé výhonky, nádrž na vodu s praktickými zavlažovacími otvormi a veľkorysý objem kvetináča cca 20 litrov, aby sa korene rastliny mohli rozvíjať čo najlepšie. To zaisťuje silné rastliny paradajok a vysokú úrodu.

Viac informácií o parametroch produktu: tu

PARKSIDE PERFORMANCE Aku príklepový skrutkovač

Ak ešte nevlastníte akumulátorovú príklepovú vŕtačku, môžete rodinu vybaviť ako profesionál akumulátorovým príklepovým skrutkovačom. Komplexná sada je vybavená výkonným motorom, ktorý je nielen extrémne výkonný, ale aj mimoriadne odolný. Aby sa výkon optimálne preniesol na motor, PARKSIDE obsahuje spolu s profesionálnou štartovacou sadou aj dve výkonné nabíjacie batérie Smart X 20 V PAPS.

Viac informácií o parametroch produktu: tu

PARKSIDE Aku kávovar

Kávovar „PKMA 20 Li A1“ okamžite premení akýkoľvek pracovný stôl na obľúbenú kaviareň – dokonca aj bez elektrickej zásuvky. Robustný kávovar od PARKSIDE totiž namiesto elektriny poháňajú výkonné dobíjacie batérie zo série „PARKSIDE X 20 V Team“. To znamená, že prístroj spoľahlivo pripraví vašu obľúbenú kávu aj na stavbách či vašich chatách bez elektrického napájania.

Viac informácií o parametroch produktu: tu

PARKSIDE Pánske a dámske montérky

Pracovné nohavice PARKSIDE vytvarujú peknú postavu ako pre hobby záhradkárov, tak aj domácich majstrov. Vďaka robustnej zmesi polyesteru a bavlny sú mimoriadne odolné a rovnako pohodlné na nosenie. Sú tiež vybavené praktickými vreckami na náradie či mobilné telefóny. Dostupné v šedej, zelenej a čiernej farbe.

Viac informácií o parametroch produktu „pánske montérky“: tu

Viac informácií o parametroch produktu „dámske montérky“: tu

PARKSIDE Zavlažovací počítač

Zavlažovací počítač je počas leta veľmi praktickým pomocníkom na spoľahlivé a automatické zavlažovanie vášho trávnika či záhrady. Získavate ním drahocenný čas a flexibilitu venovať sa niečomu inému. Dvojitý výpust umožňuje zavlažovanie dvoch rôznych priestorov v záhrade súčasne. Každý výpust je možné naprogramovať na 10 nezávislých časov. Jeho inštalácia je jednoduchá a ovládanie  intuitívne. Je vhodný pre bežné vodovodné kohútiky so závitom 33,3 mm, vrátane adaptéra na závit 26,5 mm. Nacvakávací systém Parkside je vhodný na bežné hadicové systémy. Počítač má tiež pamäťovú funkciu. Je vyrobený na 56 % z recyklovaného materiálu a je veľmi dobre odolný voči UV žiareniu.

Viac informácií o parametroch produktu: tu

Produkty sú dostupné v Lidli a Kauflande.

Značky: