Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Majitelia e-shopov sa až do piatku 18.9.2015 9:00 môžu prihlásiť do projektu Eshop Akcelerátor, ktorý je prvým slovenským akcelerátorom, určeným výlučne pre e-shopy. Účasť pomôže finalistom zviditeľniť sa v médiách a víťazi troch kategórií získajú lukratívne ceny: ročné konzultácie od odborníkov na online marketing, audity a poradenstvo v oblasti optimalizácie a obchodných stratégií, mentoring a množstvo ďalších cien od sponzorov súťaže (ktorými sú napríklad aj DHL, Google, Viamo či Zásielkovňa.sk).

eshop-akcelerator-muz-bez-ruky_nowat

Súťaž nie je určená iba pre malé, začínajúce podniky, ale aj pre úspešné väčšie firmy, ktoré už niekoľko rokov stabilne fungujú na slovenskom trhu, túžia ďalej rásť a rozvíjať sa a privítali by aj viac pozornosti zo strany médií. Eshop Akcelerátor má tiež za cieľ pomôcť skúseným prevádzkovateľom veľkých slovenských e-shopov preraziť za hranice a uspieť v exporte v rámci stredoeurópskeho regiónu.

celoročnou podporou špecialistov je podnikanie jednoduchšie. Prihlásiť do súťaže Eshop Akcelerátor sa dá vyplnením krátkeho formulára na oficiálnej stránke súťaže: http://www.eshopakcelerator.sk/formular

Značky: