Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Jarná akcia Dolce Vita Days prebehne počas víkendov 21.-22. 4. a 28.-29. 4. 2023
  • Dni otvorených dverí u oficiálnych dílerov značiek Vespa, Piaggio, Aprilia a Moto Guzzi
  • Možnosť vyskúšať si najnovšie modely a zažiť pociť talianskeho „Dolce Vita“
  • Horúce novinky: Moto Guzzi V100 Mandello, nová Vespa GTS a Piaggio MP3 530
  • Rezervácia skúšobných jázd je dostupná na Rezervace zkušebních jízd jsou dostupné na https://www.chcemtalianku.sk/

Jar prichádza a s ňou aj príležitosť zažiť taliansky šarm na vlastnej koži. Oficiálni díleri značiek Vespa, Piaggio, Aprilia a Moto Guzzi na Slovensku pripravili pre záujemcov o motocykle a skútre akciu Dolce Vita Days. Na akcii, ktorá sa koná cez víkendy 21.-22. 4. a 28.-29. 4., budú mať všetci možnosť vyskúšať si najnovšie modely týchto talianskych značiek a zažiť pocit skutočného Dolce Vita.

Medzi horúcimi novinkami, ktoré si budú môcť návštevníci vyskúšať, sú Moto Guzzi V100 Mandello, nová Vespa GTS a Piaggio MP3 530.

Moto Guzzi V100 Mandello je revolučný motocykel s unikátnym dizajnom, adaptívnou aerodynamikou a špičkovými technológiami. Poháňa ho nový, vodou chladený motor Compact Block s objemom 1048 cm3 s výkonom 115 koní, ktorý zaručuje dynamickú a zároveň plynulú jazdu.

Nová Vespa GTS prináša tradičný taliansky dizajn v spojení s modernými technológiami. Je vybavená prepracovaným podvozkom a špičkovými bezpečnostnými prvkami, ktoré z nej robia ideálny skúter pre mestskú aj prímestskú jazdu.

Piaggio MP3 530 zaujme svojim futuristickým dizajnom a zároveň prináša do segmentu trojkolesových skútrov technológie automobilov. Jeho výnimočná stabilita a bezpečnosť umožňujú riadenie s vodičským oprávnením skupiny B, čo z neho robí atraktívnu alternatívu pre vodičov automobilov, ktorí hľadajú agilný a praktický dopravný prostriedok pre mestskú premávku bez toho, aby museli stáť v kolónach.

Termín Dolce Vita Days u vášho najbližšieho dílera nájdete na www.chcemtalianku.sk.  Neváhajte a zarezervujte si svoju skúšobnú jazdu čo najskôr, aby ste mali možnosť prežiť jazdu plnú emócií a talianskej vášne.

Značky: