Orange ponúka špeciálne dátové balíčky, ktoré obsahujú neobmedzené dáta pre vybrané aplikácie. Pokiaľ teda často sledujete video na mobilných dátach alebo počúvate hudbu, tieto balíčky môžu byť pre vás atraktívne. Neobmedzené dáta sú k dispozícii aj pre ďalšie kategórie aplikácií.

Takzvané Nonstop dátové balíky si môžete aktivovať na ľubovoľné telefónne číslo, ktoré má predplatené dáta. Ide o doplnok k štandardnej dátovej službe, pričom aplikácie a webové stránky, ktoré sú zahrnuté v balíčku, môžete využívať bez toho, aby sa dáta odpočítavali z vášho predplateného objemu dát. Treba však brať do úvahy skutočnosť, že presmerovanie do inej aplikácie alebo na inú webovú stránku môže spotrebovávať dáta z vášho predplateného objemu dát. Takisto aj reklamy sa môžu načítavať z rôznych zdrojov a môžu spôsobiť určitú spotrebu dát.

K dispozícii je 6 typov Nonstop dátových balíkov. Balík Čet obsahuje aplikácie na komunikáciu. Milovníkov sociálnych sietí môže zaujať balík Sociálne siete. Orange myslí aj na hráčov a náročných používateľov navigácie. Samostatnú kapitolu tvoria aplikácie na počúvanie hudby a sledovanie videa, ktoré môžu byť najnáročnejšie na dáta. Zoznam všetkých aplikácií v jednotlivých balíčkoch nájdete v priloženej tabuľke.

Pokiaľ chcete využívať viacero Nonstop dátových balíkov, môžete si ich objednať bez obmedzenia. Orange vám dá v takom prípade aj zľavu – za dva aktivované balíky zaplatíte o 1 euro menej, ako je súčet ich štandardnej ceny. A za každý ďalší aktivovaný balíček ušetríte vždy o ďalšie 1 euro naviac. Pokiaľ si teda aktivujete všetkých šesť balíčkov, cena mesačného poplatku bude o 5 eur nižšia, ako je súčet poplatkov za všetky balíčky. Jednotlivé balíčky si môžete objednať zaslaním SMS správy na číslo 2301.

Nonstop dátové balíky je možné využívať na území SR a takisto navyšujú objem dát, ktorý môžete využiť v roamingovej Zóne 1. Extra objem dát pre roaming uvádzame v tabuľke.

Orange takisto rozdáva ľubovoľný nonstop dátový balík na obdobie 12 mesiacov zadarmo, ak si aktivujete balík služieb Love 40, 50 alebo 60.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit