Dve nové herné myši rozširujú produktovú radu EVOLVEO Ptero, ktorá je určená všetkým hráčom počítačových hier, ktorí očakávajú od svojho vybavenia profesionálnu kvalitu za dostupnú cenu. Prvá z predstavených noviniek je herná myš EVOLVEO Ptero GMX100, ktorá ponúka tiché spínače, a hráč tak neruší svoje okolie. Druhá novinka, EVOLVEO Ptero GMX90, potom umožňuje okrem iného pomocou tlačidla Turbo Fire využívať výhody režimu triple click.

EVOLVEO Ptero GMX100

Konštrukcia hernej myši Ptero GMX100 používa tiché spínače, ktoré umožňujú hrať veľké počítačové bitky v akúkoľvek hodinu bez rušenia pohodlia ostatných osôb v miestnosti. Spínače majú jemný a presný chod bez zbytočného sprievodného cvaknutia. Napriek tomu je pre hráčov kliknutie jasné a zreteľné. Citlivosť myši je možné nastaviť presne podľa potrieb hráča až na 7 000 DPI. Tieto hodnoty garantujú presný a stabilný pohyb myši. Symetrický ergonomický dizajn je vhodný ako pre hráčov hrajúcich pravou, tak aj ľavou rukou. Funkcia Anti-Recoil ponúka vyrovnanie spätného rázu pri streľbe a zlepšuje presnosť a plynulosť zamierenia.  Myš má atraktívne herné RGB podsvietenie, ktoré je možné nastaviť podľa vlastných preferencií, a to pomocou lokalizovaného softvéru, ktorý je k stiahnutiu na oficiálnych stránkach produktu. Softvér ponúka kompletné možnosti programovania tlačidiel, makrá a ďalšie funkcie.

EVOLVEO Ptero GMX90

Druhá novinka z hernej rady PTERO je myš s označením GMX90.  Zaujme ostrými líniami a RGB podsvietením v dizajne herného prostredia. Citlivosť myši je možné prepínať až do 3 200 DPI, má 7 programovateľných tlačidiel a špeciálne tlačidlo Turbo Fire s funkciou triple-click, ktoré umožňuje vystrelenie troch nábojov naraz a ocenia ho predovšetkým hráči akčných FPS hier. Myš ponúka 6 prednastavených farebných variant RGB podsvietenia na vytvorenie profesionálnej hernej atmosféry.

Vďaka integrovanej pamäti je nastavenie uložené priamo v myši a ovláda sa pomocou softvéru, ktorý umožňuje taktiež ďalšie požadované prednastavenie. Prepracovaná ergonómia perfektne kopíruje tvar ruky a zlepšuje stabilitu a ovládanie pohybu myši. Tvar myši podporuje stabilný a pevný úchop, s ktorým je možné presne mieriť a zlepšiť tak výkonnosť v hrách, ako sú napríklad Valorant, APEX, League of Legends, PUBG, Dota alebo Counter Strike.

Dostupnosť a cena

Herné myši EVOLVEO Ptero GMX100 a GMX90 sú dostupné prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 24 EUR vrátane DPH (GMX100) a 18 EUR vrátane DPH (GMX90).

EVOLVEO PTERO GAMING príslušenstvo je súčasťou produktovej série profesionálneho herného príslušenstva. Toto príslušenstvo je navrhnuté v spolupráci s profesionálnymi hráčmi a spĺňa najprísnejšie kritéria hernej komunity. Kladie dôraz na rýchlosť, presnosť a pohodlie používateľa. Kvalitný materiál ponúka vysokú odolnosť a dlhú životnosť aj pri náročnom používaní.

Značky: