Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nezáleží na tom, či ide o obľúbenú aktivitu, zdravotnú prehliadku alebo kvalitný nočný spánok.

Každá žena by si mala do svojej každodennej rutiny vyčleniť aj čas pre seba. Avšak, venovať sa naplno kariére si často vyžaduje obrovské množstvo námahy a na starostlivosť o seba niekedy jednoducho nezostane potrebný dostatok času a energie. To sa však dá jednoducho vyriešiť.

Zoznámte sa s Huawei Watch GT 3 Pro – elegantným a technologicky vyspelým pomocníkom, s ktorým s prehľadom zvládnete aj tie najnáročnejšie dni. Nastavte si zdravú rovnováhu medzi osobným a pracovným životom a doprajte si digitálneho osobného asistenta priamo na zápästí, s ktorým navyše zažiarite pri každej príležitosti.

Zdravie na prvom mieste

Ak máte rušný životný štýl a ste stále na cestách, môže byť ťažké nájsť si čas na rutinnú návštevu lekára. V dnešnej dobe sa ľudia sústreďujú len na povinné prehliadky u lekárov raz alebo dvakrát do roka. Avšak aj malé indikátory zdravotného stavu ako je srdcová frekvencia, hladina kyslíka v krvi, stres alebo pravidelnosť menštruačného cyklu, vás môžu upozorniť na potenciálne zdravotné problémy. Štúdia ukazuje, že aj najmenšia odchýlka od normy má veľký vplyv na stav tela. Napríklad zvýšenie srdcovej frekvencie len o 10 úderov za minútu bolo spojené so zvýšením rizika srdcového ochorenia alebo dokonca smrti o najmenej 20 %.[1]

Ak chcete svoje zdravie podrobne sledovať na dennej báze, pomôžu vám napríklad vyspelé technológie, ktoré tieto údaje vedia spoľahlivo merať a sledovať. Týmto zariadením sú napríklad smart hodinky, ktoré sa postarajú o neustále sledovanie všetkých dôležitých parametrov. Akonáhle si všimnete niečo znepokojujúce, môžete sa rýchlo objednať k lekárovi a vaše smart hodinky zaistia, že budete mať svoje údaje vždy po ruke. Jedným z adeptov sú nové hodinky Huawei GT 3 Pro, ktoré ponúkajú širokú škálu zdravotných funkcií – od tých známych, ako je monitorovanie srdcovej frekvencie, monitoring spánkového cyklu, sledovanie úrovne stresu a meranie okysličenia krvi, ktoré je vďaka TruSeenTM 5.0 ešte presnejšie, až po najnovšie technológie, ako je vôbec prvá analýza EKG od spoločnosti Huawei[2].

Značka predstavuje funkciu, ktorá používateľom umožňuje sledovať ich EKG a dostávať upozornenia na sínusový rytmus, fibriláciu predsiení a predčasné predsieňové a komorové údery. Špeciálne tlačidlo EKG je umiestnené na boku puzdra hodiniek a používateľ ho jednoducho podrží na 30 sekúnd, a spustí sa meranie. Funkcia EKG bude v Európe dostupná v najbližších mesiacoch. Ďalšou funkciou, ktorá bola vylepšená poteší najmä dámy. Novinkou je aj monitorovanie menštruačného cyklu, vďaka čomu vás hodinky pomôžu riadiť cyklus a odhadnú dátum ovulácie, aby ste mali “svoje dni” vždy pod kontrolou.

Huawei Watch GT 3 Pro sú dokonalé zariadenie na každodennú kontrolu zdravia, ktorá je v dnešnom uponáhľanom živote veľmi dôležitá. Pomocou hodiniek môžu používatelia sledovať stav svojho tela a pohodu a viac sa sústrediť na starostlivosť o seba a svoje zdravie.

Váš osobný asistent, ktorý jednoducho zvládne deň

Pre všetky ženy, ktoré sa chcú mať svoj život pod kontrolou, ponúkajú Huawei Watch GT 3 Pro širokú škálu aplikácií, ktoré ich podporia v akejkoľvek situácii. Už žiadne samostatný diáre, kalendáre, či neusporiadané poznámky v telefóne. Hodinky ponúkajú množstvo aplikácií tretích strán, ktoré vám poskytnú smart funkcie, ktoré zefektívnia vašu prácu. Telefonujte pohodlne cez Bluetooth, vytvárajte si zoznamy úloh, pridávajte pripomienky, počítajte na kalkulačke alebo si pozrite predpoveď počasia priamo z vášho zápästia. To všetko podporuje batéria s výdržou až 7 dní v dámskej, keramickej verzii (43mm) a až 14 dní v pánskej, titánovej verzii (46mm).

Uvoľnite svoje telo pri joge alebo naopak, vypoťte stres v posilňovni či pri boxovaní. Vaše Watch GT 3 Pro s vami udržia krok a zmerajú všetky vaše športové parametre. Hodinky ponúkajú viac ako 100 cvičebných režimov, takže si každá žena nájde to svoje, či už ide o beh, jogu alebo pilates. Milovníčky adrenalínu majú hodinky v zálohe novinku v podobe potápačského režimu, ktorý je vhodný na voľné potápanie.

Nezáleží na tom, či ste mama, podnikateľka alebo športovkyňa – Huawei Watch GT 3 Pro môžu byť vaším osobným asistentom v akomkoľvek životnom scenári. Hodinky ponúkajú pohodlie pri správe najdôležitejších informácií a úloh z vášho zápästia kedykoľvek a kdekoľvek je to potrebné.

Elegantný doplnok na každú príležitosť

Deň zvyčajne začíname v kancelárii, neskôr prídu na rad biznis stretnutia, potom zasa nejaké domáce práce, a nakoniec deň zakončíme večer s priateľmi alebo rodinou. Našťastie sa Watch GT 3 Pro s keramickým náramkom alebo koženým remienkom hodia ku každému outfitu. Zvýrazňite svoj sofitstikovaný biznis look, ale aj večerný koktejlový outfit. Široká ponuka ciferníkov špeciálne navrhnutých pre najnovšie hodinky zdôrazňuje osobný štýl každej ženy.

Ak obľubujete lesklé doplnky, budete nadšená z najnovšej série „Sense“ s exkluzívnym prémiovým vzhľadom, ktorý pripomína tradičné ciferníky. A ak rada trávite čas v prírode, bude sa vám páčiť krásny interaktívny ciferník s kvetinou, ktorá počas dňa rozkvitá. široká škála ciferníkov samozrejme ponúka aj  iné dizajny, vrátane športového, či minimalistického štýlu. S hodinkami Watch GT 3 Pro budete mať vždy poruke štýlového asistenta, ktorý sa s vami zladí podľa vášho vkusu kamkoľvek pôjdete.

Watch GT 3 Pro: Najlepší priateľ každej ženy

Spoľahlivý, starostlivý, nápomocný – aj týmito slovami by sa dali opísať vlastnosti najnovších smart hodiniek Huawei Watch GT 3 Pro. Môžete sa spoľahnúť na to, že hodinky vás udržia zdravé, upozornia vás, keď je čas navštíviť lekára, a pomôžu vám naplánovať si deň. Môžete si byť tiež istá, že batéria bude držať krok s vaším rýchlym životom a jedinečný štýl hodiniek doplní každý outfit.

A to najlepšie na koniec? Huawei Watch GT 3 Pro môžete spárovať s akýmkoľvek smartfónom bez ohľadu na to, či zariadenie beží na systéme Android alebo iOS. Vyrazte do každého nového dňa s osobným asistentom, ktorý vás nenechá v štichu.


[1] Christine Perret-Guillaume, Srdcová frekvencia ako rizikový faktor kardiovaskulárnych ochorení, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19615487/

[2] Funkcia EKG je momentálne podporovaná len vo vybraných krajinách. V najbližších mesiacoch bude k dispozícii aj v Európe.