Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V mestách preplnených autami sú elektrokolobežky čím ďalej tým obľúbenejším dopravným prostriedkom.

Nie div, veď ponúkajú dostatočnú rýchlosť a bezpečnosť a zároveň sú šetrné k životnému prostrediu. Mnoho z nich navyše disponuje inteligentnými funkciami a ďalšími technologickými vychytávkami, ktoré vám ich používanie významne uľahčia.

Presne taká je aj elektrokolobežka AERIUM T350 PRO, ktorá vo svojej cenovej kategórii patrí k „najinteligentnejším“ modelom. Čo všetko nielen v tomto smere ponúka? Špecialisti z e-shopu Aerium.sk nám jej výhody predstavia.

Prepojenie s inteligentnou aplikáciou

Veľkou výhodou značky AERIUM je dostupnosť vlastnej mobilnej aplikácie, ktorú si jednoducho stiahnete na App Store alebo Google Play. Aplikácia nechýba ani u tejto cenovo dostupnej elektrokolobežky a pomôže vám s nastavením jazdných režimov, so zobrazením stavu batérie alebo určením miesta, kde sa práve nachádzate. Áno, tak jednoducho a intuitívne funguje.

Digitálny displej a kvalitné vybavenie

Aj keď pravidlá cestnej premávky prirovnávajú elektrokolobežky skôr k bicyklom, v mnohom sa vyrovnajú aj autám a motocyklom. AERIUM T350 PRO napríklad disponuje prehľadným, farebným LCD displejom, na ktorom zobrazuje rad dôležitých údajov. Vďaka tomu máte vždy čerstvé informácie o zostávajúcej kapacite batérie, aktuálnej rýchlosti alebo vašej presnej polohe cez GPS.

Nadšenci do moderných technológií určite ocenia aj protišmykové bezdušové kolesá a kvalitné osvetlenie. Konkrétne má táto elektrokolobežka vpredu biele LED svietidlo a vzadu červené svetlo.

Maximálna funkčnosť a štýlový dizajn

načka AERIUM kladie veľký dôraz na praktickosť. Elektrokolobežka je aj cez svoju nosnosť až do 120 kg pomerne ľahká, konkrétne váži len 12,5 kg, a to vďaka modernej konštrukcii z hliníkovej zliatiny. Ľahko sa teda kamkoľvek prenáša a na dlhších trasách s ňou môžete cestovať aj vlakom alebo autobusom. Stačí elektrokolobežku jednoducho zložiť a potom zase rozložiť, čo vám zaberie len niekoľko sekúnd.

Zdroj: Aerium.sk

Zabudnúť však nesmieme ani na výkon 350 W a maximálnu rýchlosť až 33 km/h, ktorú je možné obmedziť na zákonných 25 km/h. Kapacita batérie 10,5 Ah zase zaistí slušný dojazd až 35 km podľa náročnosti terénu, štýlu jazdy a hmotnosti vodiča. Do plného nabitia jej stačí 4 až 6 hodín, a tak ju môžete dobiť aj v škole alebo v práci, pokiaľ máte potrebné vybavenie a priestor.

Dobré správy máme aj pre tých, ktorí si potrpia na vzhľad. Vedzte, že s touto elektrokolobežkou určite hanbu neurobíte. Kombinuje neutrálne odtiene šedej s tyrkysovo modrou. Vďaka tomu zaujme na prvý pohľad, ale nepôsobí prekombinovane a za každej situácie vám zaistí dobrú viditeľnosť. Závidieť vám teda budú nielen chodci, ale aj šoféri áut, motocyklov a skútrov.

Nakupujte bezpečne a pohodlne

Pokiaľ chcete mať istotu, že nakupujete kvalitný a originálny produkt, nerobte kompromisy pri výbere predajcu. Rokmi overeným internetovým obchodom, ktorý môžeme odporučiť z hľadiska širokého výberu i profesionálneho zákazníckeho servisu, je Aerium.sk.

Jeho pracovníci vám navyše radi poradia s nákupom, montážou aj prevádzkou elektrokolobežky, čo sa hodí ako začiatočníkom, tak aj pokročilým šoférom, ktorí napríklad prechádzajú na niektorý z modelov vyšších radov.

Zákonné požiadavky na jazdu na elektrokolobežke sa môžu líšiť podľa krajiny. Prevádzkovateľ elektrokolobežky je povinný si overiť aktuálne platné povinnosti.

Zdroj foto: Aerium.sk

Značky: