Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Deň otvorených dverí oboznámi návštevníkov so všetkými najmodernejšími zariadeniami pre 3D tlač, 3D skenovanie a 3D modelovanie na jednom mieste

Elvira, popredný dodávateľ 3D technológii a prevádzkovateľ portálu Abc3D, predstaví vo svojom showroome v Prahe 5 – Hlubočepy v rámci svojho Dňa otvorených dverí najnovšie dostupné 3D technológie. Cieľom je predstaviť existujúcim aj potenciálnym zákazníkom kompletný cyklus aditívnej výroby od 3D skenovania cez 3D modelovanie až po 3D tlač, ktorý umožňuje zmeniť zabehnutú prax a zvýšiť tak efektivitu ich vývojových a výrobných procesov.

Deň otvorených dverí bude prebiehať v dvoch termínoch – 31. 5. a 9. 6. 2022.

Účastníci budú naživo oboznámení s inovatívnymi postupmi, technológiami a materiálmi, ktoré rozširujú výrobné možnosti a celkovú ponuku spoločnosti. Návštevníkom predstavia nové spôsoby, ako urýchliť vývoj, zvýšiť nezávislosť a variabilitu a získať odpoveď na ďalšie zlepšovanie produktivity. Pôjde o nové technológie, nové materiály, nové postupy, inovatívny vývoj a reálne aplikačné riešenia, ako napríklad:

  • 3D tlačové technológie a ich aplikačné využitie
  • 3D skenery (základné, profesionálne a priemyselné)
  • 3D softvér pre tlač, návrh a spracovanie skenovaných dát
  • Materiály s vysokou mechanickou, teplotnou, chemickou a ďalšou odolnosťou
  • Rýchla 3D prototypová a sériová výroba
  • Vosková tlač pre presné odlievanie
  • Organické 3D modelovanie inak – lepšie, rýchlejšie
  • Služby a servis zákazníkom

Vlani otvorený showroom Abc3D s viac ako 20 produktmi na ploche 120 metrov štvorcových poskytuje návštevníkom ucelený prehľad o aktuálne dostupných spôsoboch 3D tlače, 3D skenovania a softvéru na 3D modelovanie. Záujemcom umožňuje prezrieť si a otestovať všetky produkty, ktoré sú dostupné na portáli www.abc3d.cz.

V rámci Dňa otvorených dverí budú špecialisti spoločnosti pripravení predviesť všetky technológie, zariadenia, výtlačky, skeny, postupy a aplikácie a zároveň popísať bližšie široké spektrum služieb, ktoré Elvira svojim zákazníkom poskytuje. Jednou z noviniek bude napríklad predstavenie nových 3D skenerov Scantech.

„V poslednom čase sme u našich partnerov svedkami doslova explózie nových 3D technológií a postupov,“ hovorí Jan Šmejcký, riaditeľ spoločnosti Elvira. „Aby výrobné firmy dokázali držať krok v segmente aditívnej výroby, a tým aj svoju konkurencieschopnosť, chceme im predstaviť aktuálne poznatky a naživo demonštrovať konkrétne prínosy pre ich podnikanie.“ 

Zaregistrovať sa na akciu je možné na: https://www.abc3d.cz/den-otevrenych-dveri-abc3d

O spoločnosti Elvira

Elvira je od roku 1991 dodávateľom kancelárskej techniky a služieb na českom a slovenskom trhu. V súčasnosti sa prostredníctvom svojho portálu Abc3D venuje hlavne dodávkam a servisu 3D technológií vrátane stolných, profi a produkčných 3D tlačiarní, 3D skenerov, softvéru, materiálu a ďalších pomôcok. Je poskytovateľom technológií vedúcich 3D výrobcov vrátane 3D Systems, BCN3D a Omni3D a služieb Služby 3D. K zákazníkom spoločnosti patria hlavne priemyselné výrobné spoločnosti z odvetvia automotive, strojárstva, robotiky a letectva, ale aj organizácie v školstve a zdravotníctve.

Spoločnosť Elvira si zakladá na komplexnom a individuálnom prístupe k zákazníkom a umožňuje využitie všetkých prezentovaných 3D technológií vo forme služby na mieru. Viac informácií nájdete na www.abc3d.cz

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.