Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ZEBRA SYSTEMS posilňuje regionálne aktivity obchodného rozvoja spoločnosti

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS, distribútor s pridanou hodnotou (VAD) v segmente kybernetickej ochrany, menovala Erika Lea do funkcie Country Manager pre Slovensko a Marleen Schonewille na pozíciu Office Manager pre juhovýchodnú Európu. Cieľom spoločnosti so sídlom v Ostrave a v Hradci Králové je rozšíriť svoje súčasné obchodné aktivity hlavne na Slovensku a v juhovýchodnej Európe. ZEBRA SYSTEMS je VAD distribútorom riešení Acronis, GFI Software, N-able, Cloudflare a AST.

Erik Leo má bohaté skúsenosti s predajom hardvéru a softvéru a s intenzívnymi kontaktmi so zákazníkmi. Vo svojich predchádzajúcich pozíciách bol zodpovedný za partnerský predaj a rozvoj trhu bezpečnostných a monitorovacích MSP produktov v spoločnosti N-able v regióne DACH, predtým bol manažérom distribučného predaja v spoločnosti GFI Software. Vo svojej pozícii v ZEBRA SYSTEMS sa stará o distribučný predaj a rozvoj obchodu všetkých značiek na Slovensku. Okrem slovenčiny hovorí Erik plynulo nemecky a anglicky a vo voľnom čase rád cestuje, fotografuje, číta knihy a trávi čas s priateľmi.

Marleen Schonewille má bohaté skúsenosti s projektmi a poradenskou činnosťou v rôznych odvetviach, vrátane finančného, energetického a utilitného sektoru. Pracovala v holandských spoločnostiach ConQuaestor na rôznych poradenských projektoch a v UCPartners na poradenských projektoch v oblasti energetiky a utilít. V spoločnosti ZEBRA SYSTEMS je zodpovedná za administratívu a organizáciu akcií zameraných na akvizíciu nových zákazníkov. Marleen v súčasnosti žije v slovinskom meste Krško a okrem holandčiny hovorí anglicky, nemecky a slovinsky. Medzi jej koníčky patrí cestovanie, štúdium nových jazykov a čítanie kníh.  

„Vzhľadom na to, že prostredie kybernetickej ochrany čelí stále väčším výzvam, vidíme v súčasnosti v strednej a východnej Európe veľkú príležitosť ponúkať prostredníctvom našej partnerskej siete užívateľsky prívetivé, osvedčené a cenovo výhodné bezpečnostné riešenia,“ povedal Zdeněk Bínek, riaditeľ spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Pevne verím, že Erik a Marleen pridajú k nášmu úsiliu ďalšiu energiu a identifikujú nové obchodné príležitosti pre nami dodávané produkty a služby, či už v oblasti on-premise, cloudových alebo SaaS riešení.“

Značky: