Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ESET je „Champion Partner“ futbalového klubu už šiestu sezónu.

Globálny líder v oblasti digitálnej bezpečnosti ESET a nemecký futbalový klub Borussia Dortmund pokračujú v úspešnej spolupráci. ESET zostane „Champion Partnerom“ BVB minimálne ďalšie tri sezóny. Rovnako ako v uplynulých piatich rokoch bude spoločnosť ESET prítomná na vizuálnych nosičoch počas domácich bundesligových zápasov.

„ESET a Borussia Dortmund sú dve silné medzinárodné značky a môžu sa pochváliť piatimi rokmi úspešného partnerstva – aj vďaka našim spoločným hodnotám. Spolupráca bola od začiatku navrhnutá na dlhé obdobie. Predĺženie sponzorskej zmluvy s BVB je cenným príspevkom k ďalšiemu výraznému pozicioningu našej značky a osloveniu cieľových skupín,“ hovorí Pavol Balaj, obchodný riaditeľ spoločnosti ESET. „Sme veľmi radi, že v tejto ceste budeme pokračovať aj v nasledujúcich troch sezónach.“

„Digitalizácia je všadeprítomná v spoločnosti, ale aj v športe. Zabezpečenie týchto technológií má obrovský význam. V spoločnosti ESET sme našli majstrovského partnera, ktorý nám dokonale vyhovuje,“ hovorí Carsten Cramer, výkonný riaditeľ Borussie Dortmund. „Spoločnosť ESET na nás a našich fanúšikov v uplynulých piatich sezónach opakovane spravila skvelý dojem. Som si istý, že spolu so spoločnosťou ESET toho v nasledujúcich rokoch ešte veľa zažijeme.“

Úzke partnerstvo namiesto čistej reklamy

Tak ako je úlohou brankára dohliadať na svoju bránku, IT bezpečnosť chráni spoločnosti pred hrozbami a kybernetickými útokmi. V oboch prípadoch je potrebná rýchla reakcia, strategické myslenie a schopnosť byť vždy o krok vpred, aby útočníkom zabránili. Aj preto sa Borussia Dortmund od roku 2019 spolieha na IT bezpečnostné riešenia od spoločnosti ESET. Funkcia ESET Mail Security napríklad zabezpečuje e-mailovú komunikáciu klubu, zatiaľ čo nástroj Ransomware Shield chráni IT systémy Dortmundu pred obávaným šifrovacím malvérom. ESET zasa ťaží z vysokej miery viditeľnosti v nemeckom B2B prostredí, napríklad vo forme bannerovej reklamy na domácich zápasoch.

Pohľad do budúcnosti

ESET a BVB už v uplynulých sezónach nadviazali dynamické partnerstvo. Od nadchádzajúcej sezóny chce ESET, aby bola spolupráca ešte viditeľnejšia. Okrem iného spoločnosť plánuje na nadchádzajúce sezóny kampane v rámci obchodnej siete BVB. Európsky dodávateľ IT zabezpečenia chce svoju úspešnú spoluprácu s BVB výraznejšie zdôrazniť aj na veľtrhoch.

Značky: