Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ESET, globálny líder v oblasti IT bezpečnosti, získal od nezávislej testovacej organizácie AV-Comparatives ocenenie Vynikajúci produkt za svoje riešenie ESET Internet Security.

Produkt dostal toto označenie v sérii hlavných testov hodnotiacich riešenia pre domácnosti a spotrebiteľov, ktoré sa uskutočnili v roku 2020. Vo všetkých testoch AV-Comparatives dosiahol úroveň Advanced+.

AV-Comporatives uskutočnili extenzívne testy na sedemnástich bezpečnostných riešeniach pre operačný systém Windows, ktoré sú určené pre domácich používateľov. Programy boli testované na schopnosť chrániť pred internetovými hrozbami v reálnom svete, identifikovať najnovšie škodlivé programy, brániť zariadenie proti pokročilým cieleným útokom a poskytovať ochranu bez spomalenia zariadenia.

Okrem ocenenia Vynikajúci produkt získal ESET Internet Security aj zlatú cenu za nízky počet falošných poplachov. Riešenie vytvorilo počas testu len päť falošných poplachov a dosiahlo vyššie skóre, než akýkoľvek iný produkt. Za ochranu pred malvérom a pokročilú ochranu pred hrozbami získal produkt striebro.

Recenzenti softvéru boli ohromení ľahkým používaním riešenia a jeho jednoduchým a ľahko ovládateľným rozhraním. Taktiež pochválili ESET Internet Security za užitočnú funkciu vyhľadávania v nastaveniach cez dialógové okno, množstvo pokročilých možností, a taktiež za bezpečné predvolené nastavenia. Poznamenali, že ochrana súborového systému v reálnom čase je citlivá a v prípade potreby reaguje veľmi rýchlo. Zdôraznili taktiež vynikajúce funkcie online pomoci.

„V spoločnosti ESET sa venujeme ochrane spotrebiteľov a ich údajov a toto ocenenie je dôkazom tohto záväzku. Aby sme pred kybernetickými hrozbami mohli chrániť používateľov na celom svete, musí byť technológia ľahko nasaditeľná a použiteľná. Sme preto veľmi hrdí na to, že riešenie ESET Internet Security získalo ocenenie za svoje jednoduché použitie. Technológie v našich životoch zaberajú viac priestoru ako kedykoľvek predtým. ESET vo svojich riešeniach vyvážene kombinuje špičkovú ochranu so zrozumiteľným grafickým rozhraním, čo sa odrazilo vo výsledku testu,“ hovorí o ocenení Matej Krištofík, produktový manažér windowsových riešení pre domácnosti zo spoločnosti ESET.

Eset

Zdroj: Eset

Značky: