Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ESET, globálny líder v kybernetickej bezpečnosti, oznámil partnerstvo so spoločnosťou Chronicle, ktorá je súčasťou skupiny Alphabet.

Cieľom partnerstva je poskytovať overovanie bezpečnostných incidentov a upozornení v rámci globálnej cloudovej služby spoločnosti Chronicle s názvom Backstory. Firmy môžu v Backstory ukladať a analyzovať svoje bezpečnostné údaje za účelom odhaľovania a skúmania potenciálnych hrozieb. Partnerstvo spoločnosti ESET s Backstory poskytne zákazníkom lepší prehľad a tým kvalitnejšiu ochranu pred pokročilými kybernetickými hrozbami.

Spoločnosť ESET chráni vďaka svojej viac než tridsaťročnej histórii inovácií viac ako 110-miliónov používateľov vo viac ako 200 krajinách a teritóriách. Takmer 40 percent jej zamestnancov pracuje v oblasti výskumu a vývoja, čím chráni nielen ESET zákazníkov ale aj iných používateľov pred ďalším šírením najnovších a pokročilých digitálnych hrozieb. Dáta spoločnosti ESET pomáhajú blokovať cielené útoky, chrániť pred phishingom, zastavovať botnety a zachytávať pokročilé pretrvávajúce hrozby.

“Naše partnerstvo s Chronicle bude viesť k jednoduchšej, rýchlejšej a efektívnejšej náprave pokročilých a pretrvávajúcich kybernetických hrozieb,” povedal Tony Anscombe, Global Security Evangelist a Industry Ambassador so spoločnosti ESET. “Zákazníci budú schopní rýchlejšie a detailnejšie porozumieť incidentom, podniknúť pri nich adekvátne kroky a zostať o krok pred útočníkmi. Toto skutočne urobí svet bezpečnejším,” vysvetlil Anscombe.

“Sme radi, že môžeme ako Insight Partnera privítať na palube práve ESET,” povedal Ansh Patnaik, Chief Product Officer zo spoločnosti Chronicle. ”Backstory poskytuje ako globálna platforma vytvorená na analyzovanie bezpečnostných dát veľkých podnikov a firiem vyššiu hodnotu zákazníkom, keď je integrovaná spolu s inými kľúčovými technológiami v rámci zákazníkovej siete. Veríme, že naša spolupráca so spoločnosťou ESET dá zákazníkom širší a presnejší prehľad o hrozbách v ich sieťach,“ dodal Patnaik.

Viac informácií o spoločnosti ESET nájdete na stránke eset.sk.

Značky: