Inteligentný Bluetooth náramok EVOLVEO FitBand B2 monitoruje aj hodnoty krvného tlaku. Náramok sa spáruje s mobilným telefónom  s operačným systémom Android aj iOS. OLED displej zobrazuje notifikácie z mobilného telefónu, ako sú prichádzajúce hovory, správy, alebo naplánované udalosti. Náramok je možné využiť aj ako diaľkové ovládanie fotoaparátu v spárovanom mobilnom telefóne.

Displej sa aktivuje jemným poklepaním, alebo pohybom zápästia. Náramok je vodotesný a spĺňa špecifikácie normy IP67. K portu USB sa pripája priamo, bez nutnosti kábla. Kapacita batérie 80 mAh zabezpečí na jedno nabitie bezproblémovú prevádzku až po dobu 15 dní.

Fitness náramok EVOLVEO FitBand B2 je vybavený digitálnym snímačom pre ľahké a rýchle meranie krvného tlaku. Nameraná hodnota krvného tlaku sa okamžite zobrazí na displeji náramku a súčasne uloží. Zaznamenané hodnoty potom prostredníctvom aplikácie v mobilnom telefóne vytvoria históriu meraní a poskytnú používateľovi ucelený pohľad s časovým odstupom.

Náramok prináša aj ďalšie inteligentné funkcie, ktoré napomáhajú dodržiavať tréningový plán, alebo žiť zdravým a moderným životným štýlom. Meria spotrebu kalórií, prekonanú vzdialenosť, poskytuje informácie o kvalite spánku a automaticky vyzýva k naplánovanej aktivite.

Jeho cena by sa mala pohybovať na úrovni 71 EUR vrátane DPH.

 

Značky: