Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V ponuke počítačových skríň  značky EVOLVEO sú teraz dostupné tri nové modely určené hlavne hráčom a počítačovým nadšencom. EVOLVEO Functio 3 je skriňa formátu ATX vybavená efektným RGB podsvietením predného panelu a 120mm RGB ventilátorom. EVOLVEO M4 a M5 sú skrine formátu mATX a sú vybavené ventilátormi s RGB podsvietením. Bočnica modelov M4 a M5 je navyše z polopriehľadného temperovaného skla.

Herná ATX midi tower EVOLVEO Functio 3 s efektným predným RGB panelom a predinštalovaným ventilátorom s podsvietením RGB rainbow o priemere 120 mm je určená pre základné dosky podporujúce platformu Intel aj AMD. Okrem formátu ATX je kompatibilná aj s formátom Micro ATX a Mini ITX. Napájací zdroj sa umiesťuje do dolnej časti skrine. Spodná mriežka je osadená vysúvacím prachovým filtrom, horný prachový filter je uchytený magnetmi a je odnímateľný. Ovládanie ventilátora je možné pomocou LED tlačidla na kontrolnom paneli skrine alebo pomocou pripojenia k základnej doske. Skriňa má pozície pre tri 3,5palcové interné disky a pre tri 2,5palcové SSD disky. Maximálna výška CPU chladiča pri tejto skrini je 165 mm a maximálna dĺžka VGA karty 350 mm. Skriňa ponúka jeden port USB 3.0 a dva porty USB 2.0 a taktiež port HD audio. Skriňu je možné dodatočne osadiť ďalšími siedmimi ventilátormi o priemere 120 mm (tri predné, dva horné a ďalšie dva nad zdrojom). Tieto ventilátory nie sú súčasťou balenia. Spoločne s predinštalovaným zadným ventilátorom je tak možné dosiahnuť vysokoúčinné chladenie.

Rozmery hernej skrine ATX midi tower EVOLVEO Functio 3 sú  (h × š × d) 480 × 215 × 440 mm.

Herná mATX skriňa EVOLVEO M4 má predinštalovaný zadný 120mm ventilátor s RGB rainbow podsvietením a polopriehľadnou bočnicou z temperovaného skla. Skriňa je určená pre základné dosky podporujúce platformu Intel aj AMD. Okrem formátu mATX je kompatibilná aj s formátom Mini ITX a Micro ATX. Napájací zdroj sa umiesťuje do dolnej časti skrine. Spodná mriežka je osadená vysúvacím prachovým filtrom. Ovládanie ventilátorov je možné pomocou pripojenia k základnej doske. Skriňa je určená pre CPU chladiče s maximálnou výškou 160 mm a pre VGA karty do výšky 350 mm. Skriňa má pozície pre dva 3,5palcové interné disky a pre štyri 2,5palcové SSD disky. Skriňa ponúka jeden port USB 3.0 a dva porty USB 2.0 a taktiež port HD audio. Chladenie je možné ďalej rozšíriť o dva 120mm horné ventilátory (nie sú súčasťou balenia). Rozmery skrine sú (h × š × d) 365 × 210 × 385 mm.

Model s označením EVOLVEO M5 ponúka všetko, čo prináša model M4. Navyše k zadnému ventilátoru pridáva dva predinštalované 120mm predné ventilátory s RGB podsvietením typu rainbow ring. Skriňu je možné osadiť VGA kartou s maximálnou dĺžkou 345 mm. Rozmery skrine EVOLVEO M5 sú (h × š × d) 402 × 205 × 392 mm.

Dostupnosť a cena

Herné skrine EVOLVEO M4, M5 a Functio 3 sú dostupné prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov a taktiež na webe eshop.evolveo.cz. Doporučené koncové ceny sú 69 EUR vrátane DPH pre hernú ATX midi tower EVOLVEO Functio 3, ďalej 48 EUR vrátane DPH pre EVOLVEO M4 a 58 EUR vrátane DPH pre EVOLVEO M5.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.