Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aktuálna verzia riešenia na optimalizáciu sieťovej prevádzky je teraz dostupná aj českým a slovenským zákazníkom

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, oznámila novú verziu Exinda Network Orchestrator 7.4.7., riešenie na optimalizáciu sieťovej prevádzky a využitia internetového pripojenia v podnikoch a organizáciách.  Aktuálna verzia obsahuje funkcionalitu šifrovania osobných a citlivých dát zbieraných a ukladaných v rámci riešenia, čím vyhovuje najnovším požiadavkám na ochranu osobných údajov vrátane GDPR.

Riešenie Exinda, ktoré spoločnosť GFI Software získala formou akvizície v roku 2017, poskytuje viac ako 4 000 podnikom a organizáciám po celom svete istotu toho, že ich kritické aplikácie vždy dokonalo fungujú. Exinda Network Orchestrator ponúka analytické nástroje poskytujúce komplexný prehľad o sieťovej prevádzke, uplatňuje podnikové pravidlá na prevádzku v sieti a optimalizuje výkonnosť podnikových kritických aplikácií prostredníctvo efektívnej alokácie šírky internetového pásma.

Cieľom riešenia je pomôcť IT personálu efektívne spravovať prevádzku a aktivity užívateľov, zariadení a aplikácií v podnikových sieťach. Aplikácie Exinda poskytujú komplexnú správu ako sieťam, tak aj cloudovej infraštruktúre prostredníctvom monitoringu v reálnom čase, jednotného pohľadu a efektívnych odporúčaní s cieľom rýchlo vyriešiť problémy spojené s prevádzkou kritických služieb ako ERP riešenia, Skype for Business, Office 365, SharePoint či stále častejšie využívaných VoIP aplikácií.

„Stále vyšší počet zariadení, systémov, konektivít a užívateľov dnes činí z podnikovej siete neprehľadné prostredie, v ktorom nie je jednoduché zaistiť ideálne podmienky na fungovanie všetkých kritických aplikácií a následne aj na fungovanie celej spoločnosti,“ povedal Zdeněk Bínek, zodpovedný za predaj riešení GFI Software na českom a slovenskom trhu. „Nástroje Exinda Network Orchestrator na správu výkonnosti podnikových sietí vlani doplnili existujúce portfólio produktov GFI Software v oblasti komunikácie a IT bezpečnosti. Vďaka tomu ponúkajú teraz aj českým a slovenským zákazníkom možnosť zefektívniť výkonnosť svojho IT a zároveň plniť náročné compliance požiadavky.“

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.