Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Poldo Dog Couture založili traja priatelia, ktorí predtým pôsobili v módnom priemysle a spolupracovali na spoločnom projekte s BMW Italia, v rámci ktorého vytvorili exkluzívnu možnosť individuálnej úpravy modelu BMW X7, výnimočného vozidla zo segmentu SAV (Sports Activity Vehicle), ktoré doplnili o prvky od Poldo Dog Couture. Do vozidla zabudovali exkluzívny súbor prvkov na cestovanie pre psy vytvorený špeciálne podľa možností modelu BMW X7. Vďaka tomu môžu aj najmenší priatelia človeka cestovať vo vozidle a popri tom si užívať maximálny komfort.

Model BMW X7 xDrive40d (kombinovaná spotreba paliva: 7,7 — 8,4 l/100 km; kombinované emisie CO2: 202 — 220 g/km) predstavuje elegantné spojenie prestíže a štýlu a nenapodobiteľný vnútorný priestor. Lineárny a športový dizajn zosobňuje vycibrený štýl. Elegantné doplnky od Poldo Dog Couture vytvorila Rossella Barbuto, spolupracovníčka spoločnosti, ktorá chcela do vozidla zakomponovať ženskejší štýl inšpirovaný 60-tymi rokmi a fascináciou z talianskeho prístupu Dolce Vita, pričom tak chcela po novom vytvoriť pocit novej slobody a nezameniteľného komfortu.

Na úrovni motorizácie a v súlade s hodnotami oboch spoločností, padla voľba na verziu 40d s mimoriadne úspornou prevádzkou, pričom spaľovaciemu motoru pomáha aj elektrický generátor so 48 V technológiou a tým prispieva k znižovaniu emisií CO2, zatiaľ čo v prípade exteriéru padla voľba na krémovú farbu, ktorá pripomína leto.

Rosella pri pohľade do interiéru vysvetľuje: „Predstavovala som si cestovanie vo vozidle navrhnutom pre 21. storočie, ktoré je trvalo udržateľné a so všetkými dostupnými bezpečnostnými systémami, no zároveň aj s luxusnými materiálmi, ktoré vytvárajú útulnú atmosféru minulosti”.

„Celý projekt dokonale vyjadruje pocity vysokej hodnoty a exkluzivity na prémiovej úrovni, pričom poskytuje možnosti individuálnych úprav typických pre spoločnosť BMW Group,” dodal Carlo Botto Paola, riaditeľ marketingu v spoločnosti BMW Italia. „Model BMW X7 je maximálnym vyjadrením elegancie a osobnosti, pričom exkluzívny dizajn tu zohráva veľmi dôležitú úlohu. Preto sme sa spolu s Poldo Dog Couture dohodli na spolupráci, aby sme vytvorili nový pohľad na funkčnosť, slobodu a všestrannosť. Pritom sme sa zamerali na možnosť individuálnych úprav s mimoriadnou starostlivosťou o každý detail na najvyššej úrovni, aby mohli maximálny komfort interiéru zažiť všetci cestujúci na palube a podelili sa o neho aj so štvornohými členmi rodín.”

Projekt inšpiruje vyraziť na výnimočnú cestu po Taliansku pri spoznávaní tých najexkluzívnejších luxusných hotelov priateľských k domácim miláčikom. Cestu na palube modelu BMW X7 upravenom s pomocou Poldo Dog Couture za tým najkrajším z Talianska, čo naplno ukáže rastúcu tendenciu ponuky ubytovania pre ľudí s domácimi miláčikmi.

Každá cesta tak bude výnimočnou príležitosťou na zážitky a nezabudnuteľné momenty v spoločnosti štvornohých miláčikov. O krásy Talianska sa následne možno podeliť na instagramových profiloch spoločností Poldo Dog Couture, BMW Italia ako aj zapojených hotelových spoločností.

Značky: