Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

SpoločnosťKingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že sa jej externý SSD disk Kingston XS1000 stal víťazom 2024 Red Dot Award: Design produktu. Ocenenia Red Dot Design Award sa udeľujú od roku 1955 a patria k najväčším a najprestížnejším svetovým cenám v oblasti dizajnu. Do súťaže sa každý rok prihlási viac ako 20 000 uchádzačov zo 60 krajín z celého sveta.

Víťazný externý SSD disk Kingston XS1000 je vhodný na jednoduché zálohovanie súborov a zaručuje nepretržitý prístup k dôležitým dokumentom, vzácnym spomienkam, aj mediálnym súborom. Disk je extrémne kompaktný a váži menej ako 29 gramov, takže sa vám ľahko schová do dlane a hodí sa dokonale k aktívnemu životnému štýlu. Nenechajte sa však zmiasť jeho rozmermi, pretože XS1000 ponúka rýchlosť čítania až 1 050 MB/s1 a kapacitu až 2 TB2 , čo reprezentuje dostatočný priestor na uloženie veľkého množstva fotografií, videí a súborov.

„S hrdosťou sme prevzali ocenenie Red Dot Design Award, pretože vyzdvihuje náš záväzok ponúkať elegantné a prenosné úložné riešenia,“ povedala Liny Cheliyan, obchodná manažérka pre Flash a SSD disky Kingston v regióne EMEA. „Pri návrhu XS1000 sme mysleli najmä na používateľov. Je jasnou voľbou pre všetkých, čo hľadajú kombináciu pohodlia a špičkového výkonu.“

Ďalšie informácie nájdete na stránkach kingston.com.

Značky: