Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

SPI International oznámil, že jeho streamovacia služba FilmBox+, ktorá bola spustená tento rok, sa spojila s 10 veľkými európskymi operátormi a v súčasnosti obsluhuje viac ako 1 milión predplatiteľov na celom svete. FilmBox+, ktorý sa riadi heslom „Home of Good Movies“ (Domov dobrých filmov), kombinuje zážitky zo sledovania proaktívne vyberaného a aktívne ponúkaného video obsahu na požiadanie (VOD) a živých kanálov a je po celom svete k dispozícii v 12 jazykoch.

SPI/FilmBox ďalej napreduje v globálnom biznise vďaka svojej vylepšenej streamovacej službe FilmBox+, ktorá kombinuje zážitky zo sledovania proaktívne vyberaného a aktívne ponúkaného video obsahu. Služba odštartovala vo februári 2021 a odvtedy sa spojila s 10 veľkými európskymi operátormi, ktorí sprístupnili kvalitnú zábavu viac ako 1 miliónu predplatiteľov na celom svete. Spoločnosť SPI sa zaväzuje dosiahnuť plné spojenie služby FilmBox+ s platformami viac ako 700 partnerských operátorov na celom svete.

FilmBox+ sa riadi heslom “Home of Good Movies” („Domov dobrých filmov“). Ponúka stovky hodín starostlivo vybraných prémiových titulov na vyžiadanie a 10 kanálov, ktoré pokrývajú širokú škálu obsahu vrátane hollywoodskych trhákov so svetoznámymi hviezdami a programov, ktoré cielia na svojské chute divákov, ako sú adrenalínové športy, móda, hranie hier a ďalšie.

„Táto služba sa môže pochváliť katalógom s viac ako 5 000 titulmi od filmov po príspevky o životnom štýle a ponúka približne 8 000 hodín strhujúceho programu. Neustále pracujeme na získavaní nového, prémiového obsahu pokrývajúceho všetky žánre od významných svetových distribútorov vrátane miestnych titulov pre rôzne oblasti prístupné pre našu streamovaciu službu FilmBox+,“ uviedla Haymi Behar, marketingová riaditeľka spoločnosti SPI International.

FilmBox+ spája digitálne a lineárne vysielanie cez rozsiahlu zbierku video obsahu na požiadanie (VOD) a 10 živých kanálov ponúkaných v 12 jazykoch s možnosťami lokalizácie vrátane angličtiny, poľštiny, češtiny, slovenčiny, rumunčiny, maďarčiny, bulharčiny, srbčiny, macedónčiny, albánčiny, chorvátčiny a turečtiny s ruštinou a čoskoro sa predstaví kórejčina.

SPI popri integračných plánoch neustále vylepšuje aj svoju streamovaciu službu FilmBox+, aby svojim divákom na celom svete poskytovala zážitok zo zábavy na najvyššej úrovni. K najnovším vylepšeniam patrí komplexný facelift, ktorý zahŕňa elegantné dizajnové prvky a intuitívne funkcie, ktorých cieľom je zvýšiť užívateľský komfort na všetkých dostupných obrazovkách a zariadeniach.

„Zaviazali sme sa poskytovať excelentné zábavné zážitky na všetkých obrazovkách pre naše publikum na celom svete. FilmBox+ je na to stvorený. Poskytujeme bezproblémovú integráciu medzi obrazovkami, ktorá používateľom umožňuje vychutnať si obsah kedykoľvek chcú, nech sú kdekoľvek,“ komentovala Behar. „FilmBox+ je postavený na špičkovej technológii s dôrazom na užitočnosť a jednoduché použitie pre diváka. Novozavedený facelift s prvkami moderného dizajnu je v súlade s naším záväzkom zaistiť, aby bol užívateľský zážitok čo najľahší, najintuitívnejší a najpríjemnejší na všetkých obrazovkách,“ dodala Behar.

FilmBox+ ponúka centralizované riešenie obsahu, ktoré uspokojí najrôznejšie divácke návyky kombináciou jednoduchého zážitku zo sledovania vďaka aktívnej ponuke a flexibility proaktívneho výberu obsahu. Diváci majú k službe prístup na www.filmbox.com prostredníctvom webu, môžu si stiahnuť mobilnú aplikáciu kompatibilnú s operačnými systémami iOS a Android alebo streamovať svoj obľúbený obsah prostredníctvom aplikácie Smart TV, ktorá je k dispozícii pre Apple TV, Android TV a po novom aj pre Samsung a LG Smart TV.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.