Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prémiová technologická značka HONOR sa spojila s futbalovou hviezdou Álvarom Moratom, aby spoločne predviedli bezkonkurenčnú odolnosť a inovatívne funkcie smartfónu HONOR Magic6 Lite. Kampaň „#KickitLikeHONOR s #HONORMagic6Lite“ využíva futbalové majstrovstvo Álvara Moratu. Cieľom je poriadne preveriť tento špičkový telefón.

Álvaro Morata: Test nerozbitnosti

Futbalista, známy svojimi skvelými výkonmi na ihrisku, vkladá do tejto výzvy svoju silu, presnosť a obratnosť. Morata podrobuje HONOR Magic6 Lite rôznym skúškam inšpirovaným futbalom, a preveruje tak mimoriadnu odolnosť telefónu. Svet vrcholového športu a špičkových technológií sa takýmto spôsobom prirodzene prepájajú.

Testovanie odolnosti displeja HONOR Magic6 Lite bolo skvelým zážitkom. A to nielen vďaka sile kopu, ale aj symbolicky – je možné ustáť silný tlak a vyjsť z neho bez jediného škrabanca. HONOR Magic6 Lite je naozaj perfektný, rovnako ako gól v kľúčovom zápase,“ povedal futbalový útočník Álvaro Morata.

Zábava poháňaná umelou inteligenciou na sociálnych sieťach

Zábavou na ihrisku to však nekončí. Fanúšikovia sa kampaňou môžu baviť aj na Instagrame a TikToku. Pomocou špeciálne navrhnutých AI filtrov sa môžu do kampane interaktívne zapojiť, zabaviť sa s jedinečnými filtrami inšpirovanými výzvami Álvara Moratu, a ukázať svoju lásku k futbalu a technológiám.

HONOR Magic6 Lite: špičkový a odolný

HONOR Magic6 Lite vyniká nasledujúcimi funkciami:

Bezkonkurenčná odolnosť: Zariadenie sľubuje výnimočnú odolnosť vďaka displeju HONOR Ultra-Bounce odolnému voči pádu.

Vysoká výdrž batérie: HONOR Magic6 Lite je vybavený batériou s kapacitou 5300 mAh, ktorá dokáže udržať smartfón v prevádzke až dva dni, takže vás telefón dokáže sprevádzať aj pri aktívnom životnom štýle. Robustný AMOLED displej: 6,78-palcový bezrámčekový displej s rozlíšením 1,5K poskytuje ohromujúci vizuálny zážitok.

Špičková kvalita fotoaparátu:  Systém troch fotoaparátov, vrátane 108 Mpx hlavného fotoaparátu, zachytí každý okamih s krištáľovo čistou presnosťou.

Elegantný a udržateľný dizajn: HONOR Magic6 Lite je čiastočne vyrobený z vegánskej kože a prináša luxus ohľaduplný k prírode.

Qualcomm® Snapdragon® 6 Gen 1: Táto výkonná platforma zaisťuje bezproblémový výkon a je ideálna pre rýchle životné okamihy.

Buďte tam

Nechajte sa zlákať výzvou #KickitLikeHonor a zažite jedinečné spojenie elitného futbalu a odolných technológií. Do kampane sa môžete ľahko zapojiť so svojim profilom na sociálnych sieťach HONOR.

Značky: