Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hranie hier by nemalo byť len o sedení za počítačom, ale najmä o trávení času s priateľmi, ktorí zdieľajú rovnaké záujmy a rovnaké ciele.

Práve preto sa už niekoľko rokov tešia v Česku a Slovensku mimoriadnej popularite herno-technologické festivaly, ktoré plnia tento účel. Východ Slovenska tentokrát nie je výnimkou, už od roku 2019 sa totiž v Košiciach organizuje Gamefair organizovaný občianskym združením 21Games.

Gamefair 2022, ktorý sa bude konať cez víkend, 22. – 23. 10. 2022 v priestoroch UVP Technicom so sebou prinesie všetko, čo na poriadny herno-technologický festival patrí.

Priestory UVP Technicom sa počas tohto podujatia naplnia rôznorodými stánkami a atrakciami, ktoré spravia návštevníkom program na celý víkend. Pre ich prechádzanie si už organizátori vymysleli zaujímavý spôsob, ktorý zaručí, že každá zastávka bude interaktívnou zábavou pre návštevníkov rôzneho veku. Chýbať nebudú ani nadupané herné počítače, konzoly, Just Dance, či dokonca virtuálna realita!

Samozrejme, že nezabúdame ani na program na Stage! Tento ročník budú miestnosti s programom rovno dve, aby si návštevníci vždy mohli vybrať, ktorý program im prinesie viac. Pozrieť sa na prednášku o využití digitálnych zručností v praxi, ísť na autogramiádu za influencerom, pozrieť sa na komentované e-športové zápasy, alebo si len tak prísť zahrať na virtuálnej realite? Možností je dosť, výber je len na tebe!

A samozrejme, čo by to bola LANka bez hernych turnajov! Narozdiel od MČR či MSR, na ktoré je potrebné kvalifikovať sa, Gamefair 2022 bude otvorený úplne pre každého! Stačí sa registrovať na https://linktr.ee/21games a účasť v turnaji máš v kapse! Hrá sa v tituloch CS:GO, League of Legends, Brawl Stars a Clash Royale, v ktorých si hráči zmerajú sily o dokopy 1 700€

Okrem hlavných turnajov si môžu zasúťažiť aj tzv. pocestní, lebo na programe je taktiež kopa sprievodných turnajov o vecné ceny, ako i tombola s nadupanými výhrami.

Do metropoly východu sa dá ľahko dostať vlakom, či autobusom prakticky z akéhokoľvek miesta na Slovensku, tak si nenechaj tento jedinečný event nechať ujsť!

Vidíme sa 22. – 23. 10. 2022 v UVP Technicom na Boženy Němcovej 5. Pre viac info sleduj Instagram 21Games, https://instagram.com/21games_sk

Lístky si viete kúpiť aj online vopred cez https://bit.ly/3yaHY5b

Projekt je spolufinancovaný Košickým samosprávnym krajom.

Prečítajte si aj:

Značky: