Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Členovia GeForce NOW sa môžu tešiť na podporu očakávaného titulu HUMANKIND od spoločností SEGA a Amplitude Studios.

Služba ju podporuje od utorkového vydania a tento týždeň otvára zoznam deviatich prírastkov do knižnice GeForce NOW. Členovia nebudú ochudobnení ani o najnovší herný režim Fortnite Season 7 „Impostors“ a odmeny GeForce NOW sú tentoraz nastavené na večný návrat.

Od neolitu po modernú dobu v GeForce NOW.

Historická stratégia HUMANKIND je už dlho netrpezlivo očakávaná a v prvých recenziách si vedie dobre. Vďaka GeForce NOW si novinky môžu vychutnať aj majitelia menej výkonných počítačov PC, Mac, Chromebookov, televízorov SHIELD a smartfónov so systémami Android a iOS.

„GeForce NOW nám umožní pozvať oveľa viac hráčov na cestu do HUMANKIND,“ povedal Romain de Waubert, kreatívny riaditeľ a šéf Amplitude Studios. „Služba dokáže rýchlo a jednoducho preniesť hráčov do sveta HUMANKIND s nádhernou počítačovou grafikou na takmer akomkoľvek zariadení.“

Ako doplnok si hráči môžu odomknúť jedinečné postavy založené na známych tvorcoch obsahu, ako je napríklad streamer GeForce NOW Burke Black. Stačí, ak si pozriete ich vysielanie o ĽUDSKOSTI.

Siedma sezóna hry Fortnite prináša aj nový napínavý herný režim. Členovia môžu hrať hru Fortnite „Impostors“, ktorá bola vydaná 17. augusta a potrvá minimálne do konca sezóny. V zápasoch 4 až 10 hráčov súťažia agenti proti zamaskovaným zloduchom na úplne novej mape. Agenti sa snažia splniť dostatočný počet zo 42 pôvodných misií alebo odhaliť všetkých nečestných agentov, ktorí sa skrývajú v ich radoch a sabotujú ich úsilie.

Program odmien GeForce NOW sa vždy snaží ponúknuť členom zaujímavý obsah. Tento týždeň prináša vlastný skin a vlastný emot pre hru Eternal Return. Získanie odmeny je jednoduché. Členovia by mali na portáli účtu GeForce NOW zaškrtnúť políčko Odmeny a prihlásiť sa na odber noviniek.

Úplný zoznam hier vydaných tento týždeň nájdete nižšie: