Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Komponent CoPilot bude už čoskoro dostupný v riešeniach MailEssentials, KerioControl, ClearView a LanGuard

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, ohlásila integráciu CoPilot, komponentu postavenom na generatívnej umelej inteligencii (GenAI), do svojich štyroch kľúčových produktov. CoPilot posilňuje výkonnosť týchto riešení smerom k vyššej intuitívnosti, efektivite a flexibilite s cieľom pomôcť koncovým zákazníkom lepšie čeliť bezpečnostným hrozbám a optimalizovať sieťovú prevádzku s využitím potenciálu AI.

„Schopnosti umelej inteligencie už dnes poskytujú celkom hmatateľné prínosy v reálnom svete,“ povedal Eric Vaughan, výkonný riaditeľ GFI Software. „S našim komponentom CoPilot vkladáme silu AI do rúk našich zákazníkov, ktorá im s využitím jedinečných funkcií umožní pracovať múdrejšie a dosahovať vyššiu úroveň zabezpečenia.“

Komponent GFI CoPilot bude už čoskoro dostupný v nasledujúcich produktoch:

  • GFI MailEssentials AI – Zabezpečenie prichádzajúcej a odchádzajúcej pošty s inteligentným generovaním pravidiel, ktoré sa adaptuje na konkrétnu lokalitu, odvetvie a meniace sa e-mailové hrozby.
  • GFI KerioControl AI – Zjednodušuje systémovú správu s využitím pokročilého prehľadu logov a konfiguračného optimizéra, ktoré zaisťujú optimálnu konfiguráciu zabezpečenia siete a poskytujú detailnejší pohľad na udalosti v sieti. 
  • GFI ClearView AI – Pridáva prehľady o sieťovej prevádzke na báze AI a umožňuje organizáciám porozumieť súvislostiam prevádzky v sieti a optimalizovať ich celkovú výkonnosť.
  • GFI LanGuard AI – Ponúka prehľad o lokálnych sieťach na lepšie zabezpečenie a monitoring výkonnosti s využitím schopností automatizovanej detekcie a reakcie na hrozby.

Po minuloročnom oznámení zámeru integrovať AI funkcie do portfólia GFI, predstavuje súčasné predstavenie prvých štyroch produktov s AI schopnosťami ďalší dôležitý krok v inovačnom úsilí GFI Software.  Postupne svoj vlastný komponent CoPilot, ktorý využíva silu generatívnej AI, získa každý produkt portfólia GFI Software. Či už pôjde o akýkoľvek produkt, užívatelia môžu očakávať veľký skok vo funkčnosti, možnostiach využitia a celkovej užívateľskej skúsenosti. 

Záujemcovia o testovanie AI funkčností vybraných GFI produktov sa môžu už dnes zaregistrovať na: https://www.gfi.com/products-and-solutions/copilot-waitlist-request.

Značky: