Čínsky výrobca Gionee svetu predstavil nový smartfón s označením M6S Plus. Jeho najväčšou prednosťou je bezpochyby batéria s kapacitou 6020 mAh, ktorá by mala hravo zvládnuť dvojdňové intenzívne používanie.

Novinka spadá vďaka veľkému 6 palcovému displeju s Full HD rozlíšením do kategórie phabletov. Po hardvérovej stránke je model M6S Plus vybavený 8 jadrovým procesorom Snapdragon 653 a 6GB operačnou pamäťou RAM. Phablet bude distribuovaný v dvoch pamäťových prevedeniach a to 64 GB, alebo 256 GB. Ak by vám aj to bolo málo, budete mať možnosť rozšíriť si interné úložisko o microSD kartu do kapacity 128 GB. Hlavnú kameru s rozlíšením 12 Mpx (svetelnosť f/1,9) dopĺňa predná selfie kamera s 8 Mpx rozlíšením.

Gionee M6S Plus

Po softvérovej stránke beží M6S na staršom Androide 6.0 Marshmallow s vlastnou nadstavbou od výrobcu nazvanou Amigo OS 3,5. Na zadnej strane nechýba snímač odtlačkov prstov umiestnený pod fotoaparátom. Do predaja sa dostane už začiatkom mája s cenou približne 470 eur za 64 GB, respektíve 576 eur za 256 GB verziu.

Zdroj: Android Authority

 

Značky: