Fungovať bude formou predplatného, kedy najlepšie fotografie budú zaslané priamo k vám domov.

Služba sa zatiaľ testuje v USA na malej skupine používateľov. Pokiaľ používate aplikáciu Fotky od Google, tak viete, že aplikácia na základe AI vyberie tie najlepšie fotografie. Následne ich doplní efektmi alebo ich zoskupí. Minulý rok v septembri získala služba Fotky možnosť automaticky upravovať spomienky a pridala možnosť tlače fotografií priamo z menu aplikácie. Spoločnosť teraz testuje novú službu, ktorá dokáže automaticky vytlačiť a zaslať najlepšie fotografie, ktoré v danom mesiaci odfotografujete.

Google Fotky

Zdroj: Phone Arena

Za 8 dolárov mesačne Google automaticky vyberie desať z najlepších obrázkov z predchádzajúceho mesiaca, vytlačí ich na fotografickom papieri s okrajom a pošle ich poštou. Namiesto prijímania náhodne vybraných obrázkov je možné nastaviť výber na základe požiadavky – či chcete mať na fotografiách ľudí, domáce zvieratá, krajinu alebo kombináciu všetkého.

Pokiaľ by ste chceli každý mesiac dostávať obálku s desiatimi fotografiami, budete musieť pravdepodobne počkať trochu dlhšie. Program je v súčasnosti spustený v skúšobnej verzii iba v USA, pričom je k dispozícii iba obmedzenému počtu používateľov. 

Stále je možné aj na Slovensku využiť službu Fotokniha, ktorá sa nachádza priamo v aplikácii Google Fotky.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

8 užitočných tipov, ako ušetriť viac peňazí

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.