GrillEye je špeciálne príslušenstvo, ktoré dobre využijete hlavne v blížiacej sa grilovacej sezóne.

Umožní vám ugrilovať mäso presne podľa vašich predstáv. GrillEye je v skutočnosti odolná krabička s veľkým displejom, do ktorej môžete napojiť až 6 sond. Každá sonda potom môže napr. končiť v inom burgeri, súčasťou dodávky sú dve takéto sondy.

GrillEye spolupracuje so smartfónmi platformy Android/iOS a so smartfónom sú prepojené pomocou Bluetooth. Aplikácia umožňuje vybrať si typ mäsa a požadovanú úroveň prepečenia a sama potom navrhne optimálnu teplotu pre tento prípad. Na displeji zariadenia vidíte potom aktuálnu a požadovanú teplotu. Keď aktuálna hodnota dosiahne stanovenú teplotu, ozve sa hlasitý alarm zo zariadenia aj na smartfóne, a to znamená, že je čas ukončiť grilovanie.

Alarm sa na smartfóne ozve aj vtedy, ak sa s telefónom dostanete mimo zóny Bluetooth, a teda nemusíte mať grilovanie celkom pod kontrolou. Súčasťou dodávky sú ešte klipsne, ktoré umožnia držať sondy pevne prichytené k telesu grilu.

Cena: 89 EUR
Zapožičal: Westech

Tento článok vyšiel aj v tlačenom májovom vydaní TOUCHIT č. 5/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.