Hľadáte vhodné riešenie pre menší biznis či office?

HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus je cenovo dostupný a spoľahlivý server, ktorý si môžete prispôsobiť Vašim on-premise alebo hybrid cloudovým požiadavkám.

Je tým najkompaktnejším mikroserverom[1], aký spoločnosť Hewlett Packard Enterprise priniesla na trh. Najnovšie Intel® Xeon® E a Pentium® procesory prinášajú okrem výpočtového výkonu a lepšieho zabezpečenia aj možnosť diaľkového manažmentu s pomocou HPE iLO Silcon Root of Trust.

hpe proliant

Vylepšenia ako 4X 16GbE so vstavanými NICs a USB 3.2 Type A Gen2 Vás utvrdia v tom, že na HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus nie je okrem samotnej veľkosti v ničom inom „Micro.“

V čom je jedinečný?

  • Podporuje Intel® Xeon® 2200 série a procesory Pentium® G p a poskytuje výpočtovú silu za veľmi prijateľnú cenu
  • HPE iLO 5 poskytuje Silicon Root of Trust a diaľkový manažment/vzdialenú správu serveru[2] podporujúci štandardné funkcie iLO 5; taktiež môžete urobiť upgrade na HPE iLO 5 Advanced
  • Štyri zabudované NIC porty poskytujú rozšírené sieťové schopnosti v porovnaní s predošlou generáciou serverov.
  • Pre väčšiu flexibilitu používania prinášame rozšírujúci slot – jeden konektor šírky pásma x16
  • Najkompaktnejší dizajn mikroservera1. Má len polovičnú výšku svojho predchodcu, vďaka čomu môže byť uložený horizontálne alebo vertikálne

HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus je poháňaný štyrmi jadrami procesoru Intel® Xeon® E a až do 32 GB DDR4 ECC UDIMM s rýchlosťou 2666 MT/s, čím poskytuje dostatočný výkon pre menšie firmy.

Na serveroch HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus sú dostupné štandardné funkcie HPE iLO 5, vzdialené monitorovanie, či obnova a údržba systému. Podporované sú aj aplikácie InfoSight a OneView, ktoré výrazne zvyšujú komfort obsluhy a dohľadu nad zariadením.

Štyri vstavané sieťové porty úplne uspokoja potreby menšej firmy na sieťové pripojeni. Pre tých, ktorí požadujú viac, sú podporované voliteľné karty 1GB, 10GB BASE-T a SFP+.

Inovácie v bezpečnosti 

Server HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus je jedným zo štandardných serverov Hewlett Packard Enterprise, ktorý na verifikáciu autentickosti firmvéru využíva technológiu Silicon Root of Trust. Pred zavedením operačného systému servera sa vždy overí platnosť a dôveryhodnosť základného firmwéru systému.

Bezpečná obnova umožňuje firmvéru servera dostať sa do stavu, kedy bol v poriadku, respektíve do úplne základného stavu, ak bolo identifikované narušenie kódu.

S modulom Trusted Platform Module (TPM) sú k dispozícii ďalšie možnosti zabezpečenia, ktoré bránia neoprávnenému prístupu na server a spoľahlivo ukladajú dáta použité na autentifikáciu servera.

 

[1] Nameraná výška HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus je 11.7 cm, čo je polovica z výšky servera predošlej generácie. Hewlett Packard Enterprise Labs, Taipei, Taiwan, November 2019.

[2] HPE iLO 5 štandard a essential vzdialený/diaľkový manažment features sú podporované keď HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus iLO Enablement Kit je inštalovaný.

Značky: